Follow:

The sweet life of Sarah – kettingbotsing & huis update

PicMonkey Collage

Zo, dit was me het weekje wel weer! Een afspraak die te maken had met ons nieuwe huis liep in de soep omdat Marco en ik in een kettingbotsing terecht kwamen en daardoor vielen andere plannen ook een beetje in het niet. Gelukkig was er ook zon, taart en andere leuke dingen vorige week! 

BWIMG_8527

Mama zit sinds kort op schilderles en maandag kwam ze hier mee thuis. Pienie! Ik vind hem echt geweldig! Hij is zo goed gelukt! Mama heeft talent.

IMG-20151111-WA0013

Woensdag hadden Marco en ik een afspraak met de installateur voor ons huis. Toen we klaar waren met werken gingen we direct op weg in de auto, maar we kwamen Leeuwarden niet eens uit. Toen we voor het stoplicht stonden te wachten reed er een auto bij ons achterop waardoor wij op de auto voor ons botsten en deze weer op de auto daarvoor. Het meisje achter ons zat aan haar radio waardoor ze niet had gezien dat ze moest stoppen. Ontzettend balen, maarja, het kan iedereen overkomen.

Ik schrok me wild toen het gebeurde! Marco en ik hadden beide wat last van onze nek en hoofd maar gelukkig was er niet iemand echt gewond. Er was toevallig politie in de buurt die direct aan kwam rijden. Deze heeft de brandweer er nog bij geroepen omdat de auto achter ons nogal rookte, maar dit bleek gelukkig door de airbag te komen.

IMG-20151111-WA0011

Er kwamen direct mensen vragen of alles goed met ons was, lief! Iedereen was gelukkig ook behulpzaam tegen elkaar. Dus toen alle schadeformulieren waren ingevuld konden we weer naar huis. De afspraak hadden we inmiddels maar afgezegd. We hadden gelukkig wel toestemming gekregen om naar huis te rijden, maar of de auto nog gemaakt kan worden weten we nu nog niet.

20151112_150045

De dag er na had ik avonddienst en ik was van plan om productief te zijn en de hele dag te gaan bloggen. Helaas had ik toch aardig last van mijn nek/hoofd/rug door de botsing, dus langer dan een uurtje zittend achter de pc hield ik het niet vol. Gelukkig was het heerlijk weer, dus Julia en ik gingen met Pien wandelen.

IMG-20151112-WA0010

Pien was helemaal happy, hij had echt weer een top dag! En dan krijg ik heel veel kusjes haha!

IMG-20151112-WA0014

Deze foto vind ik zo grappig. Pien en ik zetten allebei net een stap.

20151112_150711

Het was echt prachtig weer! En dat in november, dit had ik echt niet meer verwacht. Zo jammer dat het weer alweer helemaal is omgeslagen.

20151112_124203

We hebben ook nog Nutella cupcakes gemaakt, zo lekker! Het recept kun je hier vinden. In de avond was het heel rustig op werk dus dankzij mijn lieve collega’s hoefde ik die avond ook niet meer te werken. Lief!

20151115_112020

Vrijdag heb ik gewerkt. Zaterdag zou ook een productieve dag worden, maar toen lag ik op de bank met buikpijn. Toen de buikpijn over was had ik weer last van mijn nek en hoofd. Pff, wat ben ik soms ook een kneus haha! Zaterdag heb ik dus ook niet veel gedaan.

Zondag ging ik naar de kerk en daarna naar oma. Ze had taart voor ons gehaald. SLAGROOMTAART! Daar had ik al de hele week zin in. Oma haalt altijd te veel lekkers als we langskomen.

IMG-20151115-WA0007

In de middag ging ik nog met Marco bij ons huis kijken. Het schiet al op hè, haha! Ongelofelijk dat op deze modderpoel ons huis komt te staan. Ik ben heel benieuwd!

Ik heb nog steeds wat last van mijn nek en hoofd. Ik ga deze week langs de dokter, hopelijk is het spierpijn en is het gauw weer voorbij. Deze week gaan we op zoek naar een badkamer voor in het huis, maar verder heb ik nog niet echt plannen.

Hoe was jouw week? Heb jij nog van het weer kunnen genieten?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik krijg altijd honger en zin van lekkers in een plog 😉

  16 november 2015 at 23:39
 • Reply Esther

  Wat heerlijk die kriebels van jullie nieuwe palijsje! Je kunt je er nu nog niet heel veel bij voorstellen maar wat lijkt die voorpret me alleen al leuk! En noo een botsing, wat ontzettend vervelend! Dat wens je niemand toe… Ik hoop dat je nekpijn snel minder zal worden! Heel veel beterschap

  18 november 2015 at 17:42
 • Leave a Reply