Follow:

A blog a day keeps the doctor away

BWIMG_6719

Als het kon, dan kwam er elke dag een blog online op ohsobeautiful.nl. Je hebt dan wel veel inspiratie én tijd nodig. Iets wat ik beide wel eens te kort heb. Maar toch ga ik het proberen in december. Elke dag bloggen, dat is mijn challenge voor deze maand! 

BWIMG_6722

Ongeveer een jaar terug had ik veel tijd, waardoor ik vrijwel elke dag blogde. Ik vond het ontzettend leuk en op de een of andere manier lukte het altijd wel weer om iets leuks te bedenken om over te bloggen. Inmiddels heb ik veel ideeën verzameld maar veel minder tijd. De ideeën stapelen zich op, dus ik dacht, misschien moet ik het gewoon weer eens proberen, elke dag bloggen.

Het wordt vast niet makkelijk aangezien ik elke dag werk, maar hee, ik hou wel van een uitdaging. Om dit te gaan doen in december wordt een extra grote uitdaging omdat het met alle feestdagen een extra drukke maand is. Aan de andere kant heb ik door al deze leuke dagen misschien juist wel meer inspiratie. Ik ben ook benieuwd of het gaat lukken met foto’s maken. Wanneer ik thuiskom van werk is het vaak al donker. Maar goed, ik vind vast een oplossing. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken, en ik hoop natuurlijk dat jij het leuk vindt dat er hier elke dag iets online komt!

Veel leesplezier in december!

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Denise

  Super leuk idee Sarah, ben benieuwd! 🙂

  1 december 2015 at 10:08
  • Reply Sarah

   Ik ben ook heel benieuwd of het gaat lukken, hihi.

   1 december 2015 at 20:07
 • Reply layla

  Wat een leuk idee!! Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden!

  1 december 2015 at 10:27
  • Reply Sarah

   Thanks! Kom gauw weer eens langs zou ik zeggen 😀

   1 december 2015 at 20:08
 • Reply Astrid

  Wat een leuke maar lastige uitdaging! Ik blogde in oktober elke dag op mijn Engelstalige blog. Ook nog eens over een bepaald onderwerp. Was een challenge waar ik aan meedeed. Best pittig. HIerdoor had ik er in november weinig zin in. Ik hoop ook in december het bloggen weer goed op te pakken. Ik werk niet, dus lijkt me extra lastig om dit te combineren met een baan. Succes!

  1 december 2015 at 11:34
  • Reply Sarah

   Zeker lastig, maar wat leuk dat jij het ook hebt gedaan! Kan me voorstellen dat het met een bepaald onderwerp en in het Engels best pittig was. Thanks! 😀

   1 december 2015 at 20:12
 • Reply Charelle

  Ah leuk, iedere dag een blogartikel! Succes, leuke uitdaging! Ik houd het nog even bij 6x per week! 😉

  1 december 2015 at 21:02
  • Reply Sarah

   Thanks! Pff, 6 per week is ook veel zeg, knap dat je dat kunt hoor! 😀

   1 december 2015 at 22:24
 • Reply beautifulday4makeup

  Mss veel doen in het weekend en daarmee vooruit werken?

  4 december 2015 at 10:39
  • Reply Sarah

   Jaa, dat ga ik zeker proberen! Maar dit weekend moet ik op zaterdag werken en daarna vieren we Sinterklaas, en op zondag ook. Pff, waarom moest ik dit in december plannen?! :p maar tot nu toe gaat het goed gelukkig!

   4 december 2015 at 22:04

  Leave a Reply