Follow:

Blog favorites

Blog favorites

Ik hou zelf van bloggen, maar waar ik ook ontzettend veel van houd is blogs lezen. Er zijn zo ontzettend veel verschillende blogs! Zelfs lees ik het liefste beauty, fashion & lifestyle blogs. Daar zijn er ook ontzettend veel van, maar er zijn er maar een paar die ik vrijwel elke dag lees. Dit zijn mijn blog favorites. 

Blog favorites

Jennie vind ik zo leu-heuk! Ik check haar blog bijna dagelijks. Ik vind Jennie from the blog heel origineel, er komt van alles voorbij, precies waar ik van houd, Jennie haar outfits zijn tof en haar foto’s heel mooi. Jennie lijkt me ook een heel leuk mens, ze komt altijd lief, spontaan en echt over. En door Jennie wil ik écht nog eens naar Rotterdam. Ken je haar blog nog niet? Neem dan zeker eens een kijkje.

Blog favorites

Femke heeft een hele leuke blog genaamd Younique, en uniek is hij zeker. De blog is ontzettend vrolijk en ook hier komt van alles voorbij. Ze heeft onlangs een maand in New York gewoond, echt een aanrader om deze artikelen te lezen. Ik kan ook genieten van haar verhuis & home blogjes. Ik kom zo helemaal in de stemming voor ons eigen huis! Ook geeft Femke vaak blog tips, en dan bedoel ik ook écht goede tips, en niet de standaard verhalen die je vaker tegen komt. Het is een blog waar je happy van wordt!

Blog favorites

Een Nederlandse fashion blogger die ik graag volg is Mary Josie. Ze is zelf ontzettend mooi en haar outfits en foto’s zijn dat ook. Wanneer ik eens inspiratie nodig heb dan ga ik naar Maryjosie.com. Haar kleding kast is echt to die for. De blog zelf vind ik ook heel mooi. Clean, strak en met grote foto’s, just the way I like it.

Blog favorites

Last but not least, my most favorite blog ever; Lifeforrent.org van Tineke. Tineke is al meer dan 10 jaar één van mijn beste vriendinnen, misschien dat ik daarom juist haar blog zo leuk vind? Al denk ik dat wanneer ik haar niet kende, ik haar blog nog steeds heel tof zou vinden. Ook Tineke schrijft over van alles en nog wat, haar schrijfstijl vind ik heel erg leuk en haar blogs vind ik altijd heel origineel. Het is de laatste tijd een beetje rustig op haar blog but I’m sure she’ll be back soon. En dan moet je zeker eens een kijkje nemen.

Wat zijn jouw blog favorites?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Deisy

  Wat een mooie verzameling van prachtige blogs. Ik ken de blog van Tineke nog niet, maar ik ga zeker een bezoekje brengen. Dank je wel voor de tip!

  18 december 2015 at 06:51
  • Reply Sarah

   Jaa, het zijn hele leuke blogs! Geen dank! 😉

   18 december 2015 at 20:06
 • Reply Denise

  Ah ik ken ze allemaal, inderdaad super leuk! 🙂

  18 december 2015 at 09:05
  • Reply Sarah

   Aah tof! Jaa ze zijn leuk he! 😀

   18 december 2015 at 20:07
 • Reply Marlotte

  De blog van Tineke kende ik nog niet, ga meteen even een kijkje nemen. Dankjewel voor de tip! 🙂

  18 december 2015 at 20:28
  • Reply Sarah

   No problem! Hij is heel leuk hoor! 😀

   21 december 2015 at 20:26
 • Reply Vandaagismooi

  Wat een ontzettend leuke blogs zeg, die van jou ook! Bedankt voor de tips 😀

  18 december 2015 at 20:32
  • Reply Sarah

   Jaaa, ze zijn leuk he! Thanks en graag gedaan! 😀

   18 december 2015 at 23:37
 • Reply Gea

  Prachtige blogs inderdaad.

  18 december 2015 at 20:34
  • Reply Sarah

   Yes, my favorites! 😀

   18 december 2015 at 23:37
 • Reply Mariska

  Ik kende sommige nog niet, leuk om eens even te gaan kijken! Jouw blog vind ik ook erg mooi 🙂

  18 december 2015 at 21:44
  • Reply Sarah

   Ah, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ah lief, thanks! 😀

   18 december 2015 at 23:37
 • Reply Josie

  Wow, waarom zie ik dit nu pas?! Wat super lief, dankjewel <3

  19 januari 2016 at 22:27
  • Reply Sarah

   No thanks, helemaal verdiend! <3

   24 januari 2016 at 15:16

  Leave a Reply