Follow:

Everyday blogging recap

BWIMG_6722

Elke dag bloggen. In december. Nadat ik online had gezet dat ik dit ging doen kon ik mezelf wel slaan. WHY?! Het was makkelijk en leuk, en dat was het tegelijkertijd ook absoluut niet. Benieuwd hoe ik deze maand heb overleefd? 

Eerst even of het überhaupt is gelukt: Nee. Het ging allemaal prima tot vorige week. Ik had voor de dinsdag een vlog gepland, maar door tijdnood had ik geen tijd om deze op tijd af te krijgen. Voor dinsdag had ik dus een ander artikel gepland. Dinsdagavond ging ik verder met het bewerken van de vlog. Ik wou hem per sè af hebben, zodat ik woensdag iets online kon zetten, dus ik ging door tot een uur of 24.00. In de nacht kon hij uploaden op YouTube en woensdag ochtend had ik extra vroeg mijn wekker gezet om hem online te zetten. Was het uploaden mislukt! 🙁

Woensdag dus geen artikel, donderdag moest ik werken tot 19.30, en op Kerst avond had ik even geen zin om daarna nog te gaan bloggen. Eerste kerstdag stond er ook van alles op de planning waardoor er ook toen geen blog online kwam. Uiteindelijk heb ik dus 3 dagen niet geblogd.

The biggest struggle was het maken van foto’s en het vinden van tijd. In de winter is het midden op de dag soms al schemerig waardoor mooie foto’s maken en daar tijd voor vinden echt wel moeilijk is. Ik heb goed moeten plannen. Sowieso was dat plannen wel een beetje een dingetje. In het begin lukte het goed om op een vrije dag veel vooruit te schrijven, maar aan het eind van de maand had ik ook wel eens zin om niks te doen.

Wat me ontzettend mee viel was het vinden van inspiratie. Ik heb eigenlijk alleen maar meer nieuwe ideeën gekregen! En ideeën die al tijden tussen mijn concepten stonden heb ik eindelijk geschreven. Dus ondanks de tijdnood die ik soms had, vond ik het ontzettend leuk om elke dag te bloggen, dus ik denk dat ik dit nog wel eens een keer ga doen 🙂

Zou jij elke dag kunnen bloggen? En vond je het leuk om (bijna) elke dag iets nieuws op mijn blog te zien?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply mariëlle

  Ik zit altijd vol inspiratie ♡ Ik blog dan ook elke dag! Fijne jaarwisseling!

  31 december 2015 at 09:55
  • Reply Sarah

   Ah, dat is fijn, tof dat het elke dag lukt! 😀

   5 januari 2016 at 14:55
 • Reply Denise

  Leuk dat je hier nog even op terugkomt, ik herken het helemaal!

  31 december 2015 at 12:08
  • Reply Sarah

   Leuk dat je het herkent, elke dag bloggen is niet zo makkelijk als het klinkt he, haha!

   5 januari 2016 at 14:56

  Leave a Reply