Follow:

Fluffy socks and sweater weather

BWIMG_6702

Holy moly, wat een weer is het de afgelopen tijd zeg! Het waaide soms zo hard dat ik dacht dat ik weg zou waaien en die regen. Meh, ik heb een hekel aan regen. Yup, het is echt wel weer fluffy sucks and sweater weather.

BWIMG_6692

Wanneer het zulk herfstig weer is dan zit ik het liefst op de bank, met fluffy socks, een lekkere trui, warme chocolade melk met slagroom, een kleedje en Netflix. Fluffy socks en lekkere truien heb je volgens mij nooit genoeg. Deze blauwe trui en konijnen sokken zijn echt mijn favoriet dit jaar. Beide kocht ik in Italië, een paar weken terug.

BWIMG_6702

BWIMG_6695

De sokken kocht ik bij de winkel Oysho. Ik kwam voor het eerst in deze winkel en het was liefde op het eerste gezicht. Wat ontzettend veel leuks! Alles was zo cute en fluffy, ik wou het allemaal. Ik zag een hele toffe pyjama broek met ijsberen er op. Eigenlijk wou ik deze, maar hij was aardig duur en een pyjama broek had ik helemaal niet nodig. Die liet ik dus verstandig liggen. Toch kon ik de winkel niet verlaten zonder iets mee te nemen. Heel erg, I know, maar alles was zó leuk! Uiteindelijk nam ik deze fluffy konijnen sokken mee. Zeg nou zelf, ze zijn toch super schattig?

BWIMG_6677

BWIMG_6674

BWIMG_6672

De trui kocht ik bij een van mijn favoriete winkels: COS. Ook voor deze winkel heel veel liefde. Zucht, ik vond alles mooi. Ik wou eigenlijk niet te veel kleding kopen, maar toen ik deze trui tussen de sale zag kon ik hem écht niet laten hangen. De kleur vind ik echt prachtig, het model vind ik ook heel tof en hij zit super lekker. Wat wil je nog meer?

Heb jij ook een favoriete trui en favoriete fluffy sokken? Of kom jij in een andere outfit de winter door?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eveline

  Ik ben helemaal fan van je kousen! Even opzoeken of ze een webshop hebben!

  2 december 2015 at 20:25
  • Reply Sarah

   Gaaf zijn ze hè! Oysho.com is de webshop, maar of deze sokken er zijn weet ik niet zeker. Wel heel veel ander leuks <3

   2 december 2015 at 21:08
 • Reply Linda

  There sooooo fluffy <3

  2 december 2015 at 21:19
  • Reply Sarah

   Jaaaaaaa! ♡♡

   3 december 2015 at 10:40
 • Reply Svenja

  Aaaaah je fluffy socks zijn zo onwijs cute! Love it! Zelf draag ik laatste weken ook alleen nog meer fluffy socks, zo fijn! Je trui vind ik ook erg pretty!

  2 december 2015 at 21:27
  • Reply Sarah

   Ooh liefde voor fluffy socks! Thanks! 😀

   3 december 2015 at 10:41
 • Reply COTShopaholic

  OMG wat zijn die sokken schattig! Ik kende de webshop nog niet dus ik ga zeker even een kijkje nemen! Verder is de kleur van je trui ook een super mooie blauwe kleur!

  2 december 2015 at 21:43
  • Reply Sarah

   Echt he! Oooh die webshop is ZO leuk ♡ en ja ik vind het ook echt een prachtige kleur blauw!

   3 december 2015 at 10:43
 • Reply Mandy

  Jammer dat Oysho hier niet zit, in Spanje loop ik er ook graag doorheen. En die sokken, omg, ze zijn zooooo leuk!

  16 december 2015 at 21:15
  • Reply Sarah

   Ik vind het ook echt heel jammer, zo’n toffe winkel! Jaaa, they’re so cuuuute! 😀

   17 december 2015 at 10:53

  Leave a Reply