Follow:

L’Occitane Cherry Blossom hand crème

L' Occitane Cherry Blossom hand crème

L’Occitane Cherry Blossom hand crème vond ik in een goodiebag. Precies op tijd, want in de winter kan ik echt niet zonder hand crème. Dit was mijn eerste product van L’Occitane, dus ik was heel benieuwd!

L' Occitane Cherry Blossom hand crème

L' Occitane Cherry Blossom hand crème

De verpakking ziet er in ieder geval erg leuk uit! Het is een leuke tube met daarop een bloemetjes print. Er zit 30 ml in de tube, hij is niet heel groot en niet heel klein. Ideaal voor in je handtas 😉 Er wordt door L’Occitane beloofd dat dit een lichte hand crème is die niet vet is. Er zit shea boter in de crème die je handen voedt en verzacht. Ook parfumeert de crème je handen subtiel. Het klinkt in ieder geval allemaal goed!

L' Occitane Cherry Blossom hand crème

L' Occitane Cherry Blossom hand crème

Ik vind de crème heel fijn! Hij is niet plakkerig, wat echt een plus punt is, want er is niets irritanter dan een crème waar je glibberige handen van krijgt. Ook voedt de crème goed. Wanneer ik erg trekkerige, droge handen heb, bijvoorbeeld nadat ik ze heb gewassen, dan kan dat zo ontzettend naar voelen! Deze crème zorgt er voor dat dit gevoel gauw voorbij is. Ik krijg er weer mooie, fijne, zachte handen van. Het enige nadeel is de geur. De geur is lekker, erg bloemig, maar alles behalve subtiel zoals werd beloofd. Het is juist een hele sterke parfum geur, die ik niet altijd zo fijn vind. Je moet er echt van houden!

Jammer dus, van de geur, maar verder is de crème erg fijn. Voor nu zal ik de crème nog gebruiken, maar ik ben bang dat ik erg snel genoeg zal hebben van de geur. Jammer! De L’Occitane Cherry Blossom hand crème kost € 7,50, je kunt hem hier vinden.

Gebruik jij ook hand crèmes? Hou jij van crèmes met een sterke parfum geur?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Mariëlle

  Ik heb nog nooit wat van dit merk geprobeerd maar ik ben wel heel benieuwd, de geuren moeten wel lekker zijn!

  20 december 2015 at 11:56
  • Reply Sarah

   Deze geur vind ik dus wat te sterk, maar verder is hij top!

   21 december 2015 at 20:28
 • Reply layla

  Ik vind crèmes met een sterke geur juist lekker

  20 december 2015 at 20:57
  • Reply Sarah

   Aah, dan is dit vast wel iets voor jou! 😀

   21 december 2015 at 20:28
 • Reply Engelina

  Jammer dat je de geur zo sterk vind, ik vind dit gelukkig geen punt . Ik ben erg benieuwt naar deze creme.

  20 december 2015 at 21:58
  • Reply Sarah

   Dan vind je deze vast wel fijn, want verder vind ik hem echt top! 😀

   21 december 2015 at 20:28
 • Reply Kim

  Ah jammer! Dat is voor mij ook echt een afknapper. Kan niet zo goed tegen sterke geuren. Krijgt het er benauwd van als ik eraan denk haha.

  21 december 2015 at 19:49
  • Reply Sarah

   Haha, dat heb ik ook, ik word altijd gauw misselijk van sterke geuren :p

   21 december 2015 at 20:28

  Leave a Reply