Follow:

The sweet life of Sarah – bloggen masterclass & Utrecht

PicMonkey Collage

Wat heb ik weer veel leuke dingen gedaan afgelopen week! Ik ging naar een masterclass bloggen en in het weekend ging ik naar Utrecht en het I love beauty event. 

BWIMG_2820

Woensdag was de masterclass bloggen. Ik ging samen met Wilma en Trudy vanuit mijn werk, dus we gingen eerst bij de Mac eten. Woohoo, ik hou van de Mac!

BWIMG_2821

De masterclass werd gegeven door Rowan van Red Reiding Hood! Veel wat werd verteld wist ik al, maar Rowan wist ook nog een paar hele goed tips te geven die ik nog niet wist. Erg handig! Ook is Rowan ontzettend leuk en aardig. Er kwam ook nog een PR dame aan het woord met interessante tips. Het was een hele inspirerende masterclass, ik ben blij dat ik er heen ben gegaan!

BWIMG_2829

De masterclass werd gehouden bij Broodje Bewust in Leeuwarden. Je kunt daar eerlijk, gezond en bewust eten. We kregen deze brownie die een hele interessante smaak en textuur had. Hij viel niet bij iedereen in de smaak maar ik vond hem erg lekker. Later bleek dat hij gemaakt was van onder andere bonen, courgette en dadels. Interessante combi!

BWIMG_2841

Fast forward naar zaterdag, want de rest van de week heb ik niet veel spannends beleefd. Ik had een kaartje gekregen van een collega voor het I love beauty event dus daar ging ik zaterdag naar toe. Er komt deze week nog een verslagje over online!

IMG-20151213-WA0003

Na het event ging ik met de trein naar Houten en daarna met de bus naar het van der Valk hotel want daar was Marco! <3 Ik deed een andere outfit aan en daarna gingen we op weg naar het restaurant.

IMG-20151213-WA0011

Ik had als voorgerecht een mega carpaccio die ontzettend lekker was en als hoofdgerecht een kalfsschnitzel met twee kazen, rucola en heel veel lekkers. Het hoofdgerecht was lekker, maar kalfsschnitzel is toch niet echt iets voor mij. De volgende keer neem ik lekker weer een steak, dan maar slapeloze nachten door rood vlees :p het toetje kon ik natuurlijk ook niet overslaan. Dit was een Crème anglaise met onder andere ananas, mango, passievrucht en piña colada room. Zó lekker!

IMG-20151213-WA0020

Na het eten ging ik badderen. Ik had deze bath ballistic van Lush bij het event gekocht en in het hotel zat een bubbelbad die ik natuurlijk even moest uitproberen.

PicMonkey Collage2

It’s so pretty! Ik hou van Lush! Tijdens het badderen heb ik Expeditie Robinson gekeken, want dat kon ik donderdag niet zien omdat ik moest werken. Het is zo spanneeeeend!

PicMonkey Collage3

We zaten de volgende ochtend al om 09.00 uur aan het ontbijt. Het was nog heerlijk rustig en er was zo veel lekkers! Een van de lekkerste hotel ontbijtjes die ik ooit heb gehad. Het liefst had ik meer genomen maar dat leek me niet verstandig haha!

IMG-20151213-WA0032

Daarna gingen we Utrecht in. Ik vind Utrecht altijd een beetje een onhandige stad, omdat je allemaal verschillende straatjes hebt. Doe mij maar 1 straat zoals in Groningen, dan mis je tenminste geen winkels haha! Het is wel een mooie stad en het was er erg gezellig met kerstmarktjes en muziek enzo.

IMG-20151213-WA0030

We zaten best vol van het ontbijt, dus we lunchten laat bij Santai. We liepen er toevallig langs en toen we Indofood zagen staan konden we er niet voorbij lopen haha! Het was erg lekker, wanneer je in Utrecht bent moet je hier zeker eens langs gaan.

IMG-20151213-WA0025

Na een leuke dag waren we weer thuis waar we nog even serie hebben gekeken. Mama en Julia hadden de kerstboom opgetuigd en alle kerst attributen lagen in de woonkamer, tijd voor een selfie haha. Ik heb een ontzettend leuk weekend gehad!

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Ik vond I love beauty zo gezellig

  14 december 2015 at 13:14
  • Reply Sarah

   Ik vond het niet zo super, maar ik was dan ook alleen. Met een groepje is het vast gezellig! Morgen komt mijn verslagje online!

   14 december 2015 at 21:01
 • Reply Charelle

  Oh klinkt super leuk die Bloggen Masterclass en dat toetje ziet er echt heerlijk uit! Dat effect van die bruisbal is echt awesome trouwens, super cool!

  14 december 2015 at 14:52
  • Reply Sarah

   Jaaa, dat was zeker heel leuk! Ja cool hè! Ik ben zo gek op Lush! <3

   14 december 2015 at 21:05
 • Reply Laura

  Wat een leuke diary! Die masterclass lijkt me erg interessant. Die bruisbal ziet er echt super leuk uit!

  14 december 2015 at 15:34
  • Reply Sarah

   Thanks Laura! Jaa, de masterclass was heel interessant en de bruisbal heerlijk haha!

   14 december 2015 at 21:06
 • Reply Desiree

  Wat een leuke diary! Ik ben heel erg benieuwd naar wat je van het I love beauty event vond! Vorig jaar ben ik in Zwolle geweest (thuiswedstrijd). Helaas vond ik het wat tegenvallen en besloot ik ook om dit jaar niet te gaan…

  14 december 2015 at 17:38
  • Reply Sarah

   Thanks Desiree! Hmm snap ik, ik vond het ook tegenvallen hoor. Morgen komt mijn verslag online 😀

   14 december 2015 at 21:07
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Ik ben ook naar het ILB event geweest!

  15 december 2015 at 17:12
  • Reply Sarah

   Aaah, leuk! Hoe vond jij het? Jammer dat ik je niet heb gezien.

   15 december 2015 at 17:51
 • Reply Alie

  Klinkt als een lekker weekje! En al die hotelletjes die jullie pakken samen; superleuk!

  Ohhhh nu wil ik óók Mac’en!
  We kunnen wel eens samen naar de Mac als we samen werken! 🙂

  15 december 2015 at 17:23
  • Reply Sarah

   Haha, ja leuk hè! I’m loving the hotel life 🙂 Jaaa, dat doen we, deal! 😀

   15 december 2015 at 17:52

  Leave a Reply