Follow:

Sabon Butter Hand Cream Vanilla

Sabon Butter Hand Cream Vanilla

De Sabon Butter Hand Cream Vanilla lag onder de kerstboom dankzij de kerstman, a.k.a mijzelf. Ik had eerst een andere handcrème besteld, maar deze bleek uitverkocht waarna Sabon deze naar mij stuurde. Een butter handcrème had ik nog nooit eerder gehad, dus ik was heel benieuwd. 

Sabon Butter Hand Cream Vanilla

Sabon Butter Hand Cream Vanilla

Sabon Butter Hand Cream Vanilla – eerste indruk

De handcrème zit in een mooie, grote tube welke weer in een mooi doosje zit. Ik vind de verpakkingen van Sabon altijd erg mooi, een beetje romantisch! Het is verder een stevige maar simpele tube, met een draaidop, en als je deze er af draait dan komt een heerlijke geur je tegemoet. Ik ben sowieso een vanille fan, maar deze geur is echt geweldig! Niet te zoet, maar zacht en niet te sterk, heel erg fijn.

Sabon Butter Hand Cream Vanilla

Sabon Butter Hand Cream Vanilla

Sabon Butter Hand Cream Vanilla – inhoud

Toen ik de handcrème voor het eerst gebruikte was ik wel een beetje verbaasd. Ik had hem, omdat het een butter is, veel dikker verwacht! Deze handcrème is wel iets dikker dan de gemiddelde handcrème, maar niet zo dik als bijvoorbeeld een body butter van The Body Shop. De handcrème voedt mijn handen goed en laat een heerlijke geur achter. Een klein nadeel is dat hij niet heel goed in trekt, je handen blijven wel een heel klein beetje vettig en dat is niet altijd heel fijn. Wanneer je je handen wast dan voel je bijvoorbeeld dat ze wat glibberig zijn, en als je handen wat warmer worden dan merk je dit ook gauw. Toch heb ik deze handcrème veel liever dan die van L’Occitane, omdat ik deze geur een stuk fijner vind, maar als ik de geur van de handcrème van L’Occitane fijner had gevonden, dan had die sowieso mijn voorkeur gehad.

Wat zou jij liever hebben, een handcrème die heel goed in trekt of één die heerlijk ruikt?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply mariëlle

  Hihi moeilijke keuze, ik vind snel intrekken toch wel heel handig! Dit lijkt me wel een fijn product!

  28 januari 2016 at 09:36
 • Reply Layla

  Eigenlijk allebei maar zulke crèmes heb je weinig

  28 januari 2016 at 10:39
 • Reply alexa

  Jammer dat het niet zo heel goed intrekt!

  31 januari 2016 at 13:06
 • Leave a Reply