Follow:

The sweet life of Sarah – 2016 & Amsterdam

PicMonkey Collage

Mijn jaarwisseling was misschien niet zo spetterend, maar mijn begin van 2016 was ontzettend leuk! Ik ging winkelen in Amsterdam, waar ik iets heel tofs ontdekte, ik verbleef een paar nachtjes in Almere en ik heb heerlijk gegeten.ย 

20151229_174923

Dinsdag zou ik alleen eten met mijn zusje, en ik had zo veel zin in iets lekkers in plaats van aardappelen! Na mijn werk ging ik gauw langs de winkel waar ik geitenkaas, rucola, pasta en tomaatjes haalde. Ik maakte er een pasta pesto van en thuis had ik nog een paar pijnboompitten liggen die we er ook nog bij deden. ZO lekker! Oh en ik was sinds lange tijd eindelijk weer eens iets eerder vrij waardoor ik met daglicht nog thuis kwam. Ook zo fijn! <3

Donderdag was het oudejaarsdag, ik heb niet eens foto’s gemaakt. Ik had er totaal geen zin in want ik moest werken tot acht -_-‘ Gelukkig bleek het hartstikke rustig, wat ik al had verwacht, dus ik was om 18.30 al klaar. Daarna genoot ik van een heerlijke Indische maaltijd gemaakt door Marco. We hebben verder niet veel spannends gedaan en dat vond ik ook wel prima.

IMG-20160101-WA0001

Ik had veeeeeel meer zin in de dag er na! Marco en ik wouden eigenlijk met oudejaarsavond al een weekend weg, maar omdat ik toen moest werken hadden we dat een dag verschoven. We zouden eerst naar Amsterdam, maar omdat dat zo’n gedoe was met parkeren of met de trein gaan, gingen we maar naar Almere. Weer naar een van der Valk hotel! Stiekem zijn we daar een beetje fan van haha! Het was een lekker chill dagje in Almere, ik had een Linda en een Suske en Wiske mee, we hebben film gekeken en tussendoor hebben we Asian food het hotel binnen gesmokkeld, wat ook heel lekker was haha!

IMG-20160102-WA0001

De volgende dag zaten we alweer vroeg aan het ontbijt. Ik hou zo veel van hotel ontbijtjes. Hoe fijn dat je uit van alles kunt kiezen en zelf helemaal niets hoeft klaar te maken en op te ruimen ๐Ÿ˜€

IMG-20160102-WA0008

Daarna gingen we naar Amsterdam voor een serious sale shopping spree, yay! Ik keek hier al een hele lange tijd naar uit. Ik ga al een aantal jaar vlak na kerst of oud & nieuw naar Amsterdam en elk jaar doe ik weer geweldige aankopen in de sale (no joke). Oh, en wat spotte ik daar in de Kalverstraat? Er komt een Stradivarius, aaaaah! De favoriete winkel van mij en mijn zusje, yay!

IMG-20160103-WA0000

Na een lange, leuke maar ook vermoeiende dag shoppen (want we waren beide niet zo fit) ploften we neer bij Wagamama. We zijn beide best wel fan van Wagamama en we vinden het ontzettend jammer dat hij niet meer in Groningen zit. Dus รกls we eens bij een Wagamama in de buurt zijn, dan gaan we er heen! We werden niet teleurgesteld gelukkig, het was erg lekker.

IMG-20160103-WA0012

De buit, aaaah! Ondergoed van Victoria’s Secret, heel veel Lush spul, leuke dingen van Sissy Boy en iets heel moois van Michael Kors, waar ik later meer over zal vertellen. En dat allemaal met dikke korting, ik hou van de sale ๐Ÿ™‚

IMG-20160103-WA0008

’s Avonds direct maar iets uitgeprobeerd van de Lush! Deze had ik nog nooit gehad.

IMG-20160103-WA0011

Ah, zo mooi! Ik hou van Lushies waar heel veel kleuren uit komen.

IMG-20160103-WA0013

En hij liet een heel mooi en lekker ruikend ombre bad achter.

20160103_190419

De volgende dag gingen we weer naar huis. Ik voelde me sinds woensdag al niet fit, en zondag was ik dan eindelijk gevloerd door de griep. Gelukkig hield lieve Pienie me gezelschap, en gelukkig voel ik me vandaag alweer een stuk beter.

Hoe was jouw jaarwisseling? Hou jij ook zo van de sale?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Manon

  Oeeee Stradivarius is zo leuk!

  5 januari 2016 at 17:03
  • Reply Sarah

   Jaaaa, super leuk! ๐Ÿ˜€

   6 januari 2016 at 09:13
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, wat heb je flink geshopt ๐Ÿ™‚
  Shoppen tijdens de solden is altijd leuk, omdat je dan wel mooie items kunt scoren aan een klein prijsje!
  X

  5 januari 2016 at 20:53
  • Reply Sarah

   Thanks, ja heel fijn! Klopt, ik hou van de sale ๐Ÿ˜€

   6 januari 2016 at 09:14
 • Reply Melissa

  I love SALE! Ik hou van alles wat goedkoop of gratis is.

  5 januari 2016 at 23:16
  • Reply Sarah

   Hahaha! Ik hou ook van de sale! ๐Ÿ˜€

   6 januari 2016 at 09:14
 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  De sale is heerlijk. Ik kocht een paar gevoerde laarzen voor wandelingen die waren van โ‚ฌ 149,95 afgeprijsd naar โ‚ฌ 74,97! En wat tof dat er een Stradivarius in Amsterdam komt. Dat is echt een leuke winkel!

  6 januari 2016 at 09:45
  • Reply Sarah

   Oh wauw, dat klinkt als een hele goede aankoop! ๐Ÿ™‚ Jaaa, een super leuke winkel! ๐Ÿ˜€

   6 januari 2016 at 21:58
 • Reply beautifulday4makeup

  Lekker veel geshopt zeg ๐Ÿ™‚

  6 januari 2016 at 13:38
  • Reply Sarah

   Jaaa, heerlijk geshopt! ๐Ÿ˜€

   6 januari 2016 at 21:58
 • Reply Alie

  Oeeh, looking good! Shoppen is zo leuk! En die hotel ontbijtjes zijn gewoon the best, heerlijk! Ben ook erg benieuwd naar je Michael Kors aankoop!

  10 januari 2016 at 15:29
  • Reply Sarah

   Hee bijna collega! ๐Ÿ˜€ Jaaa, liefde voor shoppen en hotel ontbijtjes! <3

   11 januari 2016 at 11:57

  Leave a Reply