Follow:

The sweet life of Sarah – griep en een nieuwe vloer

PicMonkey Collage

Hi, daar ben ik weer! De griepepidemie had ook bij ons toegeslagen waardoor ik een aantal dagen op de bank heb gelegen. Vandaag dus een extra lange Sweet life of Sarah! Met onder andere een ontdekking op de markt en een nieuwe vloer. 

20160111_124643

Zo, de vloer van mijn slaapkamer was weer bijna niet te zien! Heb jij dit ook wel eens? Ik heb alles grondig opgeruimd, gelukkig kan ik inmiddels weer normaal door mijn kamer lopen haha!

20160111_180516

Ik ging eindelijk met Jeltine Cinderella kijken! We zijn beide fan van ‘echte’ sprookjes. Ik vond de film heel gaaf. Jody kwam ook even aandacht vragen. Ze begint een oma’tje te worden, maar ze is zo ontzettend lief!

20160114_202818

Ik heb weer een geweldige Lush voorraad dus ik kan lekker veel badderen. Dat is dan ook wat ik deed! Dit was een bubble bar van de kerst. De naam weet ik niet meer, maar hij was ontzettend lekker.

20160115_123304

Op vrijdag is er altijd markt in Leeuwarden. Samen met Wilma ging ik op zoek naar iets lekkers in onze pauze en toen zagen we deze carrot cake bij een kraam met allemaal taarten. Hij was zooo lekker! Ik denk dat we deze wel vaker gaan halen.

20160115_181544

In de avond dachten we: we doen eens gek! En we gingen bij de nieuwe wok eten :p Ik was er voor het eerst en ik vond het zeker voor herhaling vatbaar. Wilma en Trudy hebben over de wok geblogd, dat kun je hier lezen.

20160117_150700

De hele week was mijn zusje ziek, daarna ook mijn moeder en vader. Net toen ik dacht dat ik alle bacteriën goed had vermeden begon ik me ook niet fit te voelen. Zondag voelde ik me eigenlijk al ziek, maar ik wou sowieso nog even bij ons huis kijken, want daar was ik al een aantal weken niet geweest! Het was prachtig weer, dus we namen de toeristische route terug naar huis. Friesland is echt mooi.

20160119_101347

Tot en met woensdag heb ik op de bank gelegen. In het begin was het ontzettend saai, want door hoofdpijn kon ik niet eens lezen of tv kijken. Later gelukkig wel, dus toen heb ik me vermaakt met de nieuwe PLL en veel nieuwe en oude Youtube videos, zo chill op de tv 🙂

20160121_100837

Het was ontzettend koud vorige week! Dit had er wel voor gezorgd dat de bomen er prachtig uitzagen, helemaal wit. Ik baalde dat ik ziek was, anders was ik naar buiten gegaan met mijn camera.

IMG-20160123-WA0005

En afgelopen weekend gingen we op zoek naar vloeren! Deze vonden we sowieso mooi, maar het uitzoeken van een vloer is nog wel een stuk moeilijker dan ik dacht. To be continued!

Ben jij ook gevloerd door de griep of heb jij spannendere dingen beleefd afgelopen week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Oei, wat vervelend dat je ziek werd en vooral als je dacht dat je het niet meer ging krijgen.

  26 januari 2016 at 13:06
  • Reply Sarah

   Ja, dat maakte het extra vervelend! 🙁

   27 januari 2016 at 19:02

  Leave a Reply