Follow:

The sweet life of Sarah – ijs & birthday weekend

PicMonkey Collage

De straat veranderde in een ijsbaan, ik bleef dagen binnen, ik heb staan bakken tot ik er zo wat bij neerviel, en daarna heb ik heel veel taart gegeten en cadeautjes uitgepakt. Mijn week was pretty awesome! 

BWIMG_7231

De week begon met een beetje sneeuw. Zo mooi! Ik heb dan altijd zin in sneeuwpoppen maken en foto’s maken. Ik was helaas nog steeds grieperig, dus ik heb er niet echt van kunnen genieten.

BWIMG_7230

En toen kwam de ijzel! Alles zat onder het ijs, de straten waren 1 grote ijsbaan, de ramen zaten onder het ijs en de ruitenwissers op de auto van mijn moeder kon je niet eens meer zien. Er reden geen bussen, en met de auto de oprit afrijden was niet eens te doen, dus het was gezellig druk bij ons thuis omdat niemand naar werk kon. Ik heb dinsdag tot en met donderdag thuis gewerkt. Stiekem vond ik dat wel fijn, omdat ik nog niet helemaal fit was kon ik nu lekker binnen blijven.

20160107_152454

Aan het eind van de week begon ik met bakken voor mijn verjaardag. Ik had weer van alles bedacht wat ik wou maken. We hebben een nieuwe oven, dus het was even uitvogelen op welke stand alles gebakken moest worden, maar gelukkig is alles gelukt!

BWIMG_7248

Vrijdag was ik jarig! Ik moest gewoon werken van 08.00 – 17.00 uur. Een collega van mij was ook jarig, dus we hebben samen getrakteerd op taart. Toen ik thuis kwam stond er saté voor me klaar. Ik wou graag saté of patat op mijn verjaardag eten. Donderdag aten we al patat, dus ik had geluk hehe. Het was heerlijk!

BWIMG_7261

Daarna kreeg ik cadeautjes! Heel veel awesome cadeautjes. De linker stapels waren van Marco en de rechter van mijn ouders. Het cadeautje van broer + vriendin & zus + vriend was niet op tijd bezorgd door de ijzel, maar die heb ik inmiddels ook in mijn bezit! 😀 ’s Avonds kwamen mijn buurvrouw en buurjongen nog langs, gezellig! Daarna heb ik nog tot 1.00 uur in de keuken gestaan. Ik wou lemon curd maken, en dat had ik nog nooit gedaan, maar het is gelukt!

BWIMG_7267

De volgende dag om 07.30 uur weer mijn wekkertje omdat ik alle hartige hapjes nog moest maken van de high tea. Gelukkig heeft Julia me geholpen! Ik was nét op tijd klaar met alles klaarzetten. 14.00 uur kwamen vriendinnen langs voor de high tea!

BWIMG_7272

BWIMG_7283

Het was heel gezellig, ik vind een verjaardag altijd een goed moment om weer bij te praten met alle vriendinnen. De meeste zie ik minder vaak dan ik zou willen. En wat is nou leuker dan bijpraten onder het genot van heel veel thee en hapjes? Pienie kwam er ook gezellig bij zitten :p

BWIMG_7293

Zondag was het tijd voor birthday deel drie! (Schoon) familie kwam langs, papa was zondag ook jarig. Mama had zich weer uitgesloofd en heerlijk gekookt. Ik hou van Indo food <3

Zo, na dat hele birthday weekend heb ik wel weer genoeg taart gehad voor de rest van de maand, hehe. Hoe was jouw week? Was er bij jou ook ijzel?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  Aaaah wat ziet het eten er allemaal lekker uit! Wij hebben totaal geen last van ijzel en sneeuw gehad hier in Gelderland.

  12 januari 2016 at 17:24
  • Reply Sarah

   Het was heeeerlijk! Ah dat is fijn, maar toch ook wel weer jammer haha!

   13 januari 2016 at 20:11
 • Reply Tineke

  Ooooh wat is de foto leuk geworden! 😀

  12 januari 2016 at 20:01
  • Reply Sarah

   Jaaa, hij is leuk he 😀

   13 januari 2016 at 20:11
 • Reply Mariska

  Je eigen verjaardag is altijd het leukst! Wat een hoop gezelligheid en lekker eten 😀 Leuk! Nog gefeliciteerd! Ga je je cadeautjes ook nog laten zien?

  12 januari 2016 at 20:14
  • Reply Sarah

   Klopt, haha! Thanks 😀 Ja ik denk het wel!

   13 januari 2016 at 20:11
 • Reply Annemieke

  Nog van harte gefeliciteerd! 🙂 Wat een mooi en leuk overzichtje! 🙂

  12 januari 2016 at 20:40
  • Reply Sarah

   Dankjewel Annemieke! 😀

   13 januari 2016 at 20:11
 • Reply Melissa

  Wat een hoop gezelligheid! Nog gefeliciteerd! Ik ben ook niet naar buiten gegaan hoor met die ijzel, veelste glad 🙂

  12 januari 2016 at 23:27
  • Reply Sarah

   Thanks Melissa! 😀 Jaa pff dat was echt niet te doen he!

   13 januari 2016 at 20:12
 • Reply beautifulday4makeup

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag zeg!

  12 januari 2016 at 23:52
  • Reply Sarah

   Dankjewel! 😀

   13 januari 2016 at 20:12

  Leave a Reply