Follow:

Verjaardag High Tea

We blijven nog even in de sferen van mijn verjaardag, want vandaag laat ik je zien hoe ik mijn verjaardag heb gevierd met vriendinnen! Ik had een verjaardag high tea in elkaar geflanst (oké, dit klinkt heel makkelijk, but really, ik had voor het eerst last van verjaardagstress)  want wat is er nou leuker dan taart en hapjes eten, thee drinken en bijkletsen?

Verjaardag high tea

Ik begon met de hartige hapjes. Ik had wraps met zalm/kalkoen filet, boursin en sla gemaakt en sandwich torentjes met brie/kalkoenfilet, komkommer en sla. Met een bloemetjes vormpje voor koekjes had ik de stukjes brood uitgesneden. Ziet er direct een stuk leuker uit toch?

Verjaardag high tea

Verder had ik nog bladerdeeg pizza’s, super simpel en erg lekker. Een stukje bladerdeeg met daarop pesto en salami uit de oven, hmm! Ook had ik croissants gemaakt met feta en paprika erin. Dit had ik nog niet eerder gemaakt, dus het was even afwachten of het ging lukken, maar het viel me niet tegen.

Verjaardag high tea

Daarna was het tijd voor de zoete hapjes! Brownies konden natuurlijk niet missen. Deze heb ik vorig jaar voor het eerst gemaakt en ze zijn zo ontzettend lekker. Knapperig van buiten maar nog lekker zacht van binnen, hmm! Super #guilty en #notsohealthy maar dat mag wel op een verjaardag vind ik.

Verjaardag high tea

Cupcakes had ik ook gemaakt. Ze lijken hier een beetje kaal, maar ik had wel een sinaasappel frosting voor op de cupcakes gemaakt. Erg lekker, maar deze was een beetje gefaald want er zaten nog een beetje klontjes in de frosting, dus deze heb ik in een bakje er naast gezet zodat iedereen dit zelf kon pakken als ze wouden.

Pindarotsjes had ik ook zelf gemaakt, ook simpel en erg lekker tussendoor. Onderaan in het midden zie je roadrunners. Chocolade met mini marshmallows en biscuitjes. Hmm, lots of chocolate! De soesjes bovenaan had ik niet zelf gemaakt, maar ze zijn erg lekker voor tussendoor. In het midden zie je bladerdeeg kuipjes. Hierin had ik lemon curd gedaan met Italiaans schuim erop.

Verjaardag high tea

Dit is de lemon curd. Ik had het voor het eerst gemaakt, dus dit was even wennen, maar ik vind het erg lekker! Heerlijk fris, maar ik vond deze nog iets te zuur. De volgende keer zal ik wat minder citroensap gebruiken. Oh, en een lemon merengue taart wil ik nu ook echt eens proberen!

Verjaardag high tea

Een verjaardag high tea vind ik echt wel een aanrader. Gezellig met zijn allen zitten eten, thee drinken en kletsen. Ik vond het erg gezellig en ik denk dat ik die volgend jaar weer ga doen. Lijkt een verjaardag high tea jou ook wel wat? Hier kun je mijn tips voor het organiseren van een high tea lezen. Oh, en een big thank you voor mijn zusje, want zonder haar was het dit jaar niet gelukt om alles klaar te maken!

Hoe vier jij jouw verjaardag het liefst?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Dit is wel een leuk alternatief voor je verjaardag vieren 🙂 Ik ben gek op high tea <3 Ziet er allemaal ontzettend lekker uit.

  16 januari 2016 at 17:43
  • Reply Sarah

   Ja he! Ik ben ook echt high tea fan! 😀

   24 januari 2016 at 15:13
 • Reply Svenja

  Wauw, wauw en nog eens wauw! Alles zag er zo ontzettend lekker uit! Dat was vast ultiem genieten en super gezellig!

  17 januari 2016 at 11:07
  • Reply Sarah

   Dat was het zeker Svenja! Wij zouden ook nog eens een mini high tea houden he? 😀

   24 januari 2016 at 15:14
 • Reply Zegmaarnee

  Volgend jaar pas weer? Was heerlijk!

  17 januari 2016 at 21:24
  • Reply tineke

   Eens, je hoeft niet jarig te zijn om een high tea te houden 😉

   21 januari 2016 at 13:44
   • Reply Sarah

    Nou, ik wil best eens langskomen op jullie high tea hoor haha! 😀

    24 januari 2016 at 15:18
  • Reply Sarah

   Hmm, misschien moet ik ook een housewarming high tea houden? 😀

   24 januari 2016 at 15:14
 • Reply Mariska

  Heeel leuk idee voor een verjaardag of gewoon als je een leuk feestachtig dagje wilt hebben 😀 ziet er allemaal zooo lekker uit! En gezellig!

  18 januari 2016 at 00:45
  • Reply Sarah

   Jaa, voor een feestachtig dagje is het ook hartstikke leuk! 😀

   24 januari 2016 at 15:15
 • Reply Daphne

  Dit ziet er allemaal zo goddelijk uit, jamjamjam!

  19 januari 2016 at 11:59
  • Reply Sarah

   Dat was het zeker, hmmm! 😀

   24 januari 2016 at 15:16

  Leave a Reply