Follow:

Blogger struggles

Dacht je dat het leven van een blogger over rozen gaat? Nou nee hoor, ik heb vaak last van blogger struggles. En deze struggles herkennen andere bloggers vast ook. 

Foto’s & video’s maken

Foto’s en video’s maken, dan klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste moet je er tijd voor vinden, en wanneer je dan tijd hebt, dan is het hopelijk nog licht en mooi weer. Want donkere en grauwe foto’s en video’s zijn echt niet mooi. Ook de plek waarop je foto’s gaat maken is altijd zo’n gedoe. Ik heb een mooie plek voor het raam, maar soms wil ik iets op de foto zetten wat daar weer net niet op past. Oh en de setting, je wilt natuurlijk wel dat de foto of video mooi wordt. Wat voor achtergrond gebruik je? Past alles wel mooi bij elkaar? Jup, even snel een foto of video maken zit er niet in.

BW22IMG_7454

Nieuwe producten

Ken je dat, dat wanneer je iets nieuws hebt gekocht, je het direct wilt gebruiken/aan doen? Nou, dat kan als blogger dus heel vaak niet. Je moet er namelijk eerst foto’s van gemaakt hebben. En dat kan soms best even duren, zoals je hierboven kunt lezen. Oh the struggle.

Altijd een mobiel bij de hand

Vaak wanneer ik een dagje weg ben, dan is aan het eind van de middag mijn mobiel leeg. Omdat ik overal foto’s van moet maken, zoals mijn eten, en omdat ik natuurlijk mijn social media up to date moet houden. Want ja, iedereen vindt het natuurlijk hartstikke interessant wat ik aan het eten ben.

Inspiratie

Inspiratie is best wel handig wanneer je wilt bloggen. Maar soms, dan heb je het gewoon even niet. Je hebt zin in bloggen, je hebt tijd om te bloggen, maar waarover? Geen idee. Gelukkig heb ik aan inspiratie de laatste tijd geen gebrek. Aan iets anders wel:

Tijd

Tijd, want bloggen neemt veel meer tijd in beslag dan je zou denken. Blogjes schrijven, na lezen, foto’s maken, bewerken, producten testen en ga zo maar door. Er zijn bloggers die fulltime werken en dan ook nog elke dag een leuke blog weten te plaatsen, nou, ik doe het ze niet na hoor!

Deze struggles heb ik best vaak last van, maar toch zou ik hierdoor nooit willen stoppen met bloggen. Bloggen is gewoon ontzettend leuk en je leert er ook heel veel van!

Ben jij ook een blogger? Herken je deze blogger struggles?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

26 Comments

 • Reply Kirsty

  Leuk geschreven! Inspiratie heb ik eigenlijk altijd wel, maar verder vind ik het hele herkenbare punten. Vooral dat je eerst je producten moet fotograferen en dan pas mag gebruiken, dat blijft soms wel lastig haha!

  23 februari 2016 at 10:19
  • Reply Sarah

   Thanks Kirsty! 😀 Haha, super lastig he! Ik heb nu ook twee lipsticks die ik heel graag wil uitproberen, maar nee het kan nog niet want ik heb nog geen foto’s haha! Fijn dat je altijd wel inspiratie hebt, dat scheelt een hoop!

   23 februari 2016 at 10:41
 • Reply jeapiebel

  Het valt mij nu pas op dat je blognaam ook een beautiful woord hebt . J Ik herken ze allemaal. Al is het erg leuk om te doen, het kost eindeloos tijd voor de blog. Wel kan ik blij zijn als ik mooie foto’s achteraf zie.

  23 februari 2016 at 10:34
  • Reply Sarah

   Jaa, leuk he, was me bij jou direct al opgevallen! 😀 Klopt, daar kan ik achteraf ook heel blij mee zijn. Al is het soms wel een grote struggle wanneer ik nog met de foto’s bezig ben en niks lukt :p

   23 februari 2016 at 10:42
 • Reply Chantalle

  Haha ik herken het wel. Leuk artikel heb je erover gemaakt!

  23 februari 2016 at 10:36
  • Reply Sarah

   Leuk om te horen Chantalle, thanks! 😀

   23 februari 2016 at 10:42
 • Reply Rachel Kromdijk

  Tof artikel meid! je schrijft erg leuk en je foto’s zijn heel mooi! liefs

  23 februari 2016 at 14:03
  • Reply Sarah

   Wat lief, thanks Rachel!

   23 februari 2016 at 14:58
 • Reply Mariska

  Ik herken echt elke struggle! Er gaat ZO veel meer tijd in zitten dan je denkt. Vooral bezig zijn op social media eist z’n tol van m’n telefoon. Nog zoiets: apparatuur dat niet meewerkt. Van camera tot laptop. afschuwelijk.

  23 februari 2016 at 16:23
  • Reply Sarah

   Echt he! Oh menn, daar heb ik ook zo’n hekel aan. Een mobiel die vastloopt, een video die niet wil uploaden of een camera die leeg is, net wanneer je foto’s wilt maken. Aargh!

   23 februari 2016 at 16:59
 • Reply Irma

  Oh zo herkenbaar! Ik ‘struggle’ er ook echt mee dat ik een ramp ben met foto’s en daarin nog zo’n hoop moet leren dat ik er wel eens moedeloos van word, haha.

  23 februari 2016 at 16:33
  • Reply Sarah

   Aah, snap ik helemaal! Heb ik ook heel vaak, dan is de achtergrond weer niet echt wit, of dan is de foto gewoon saai. Zucht. Ach, er valt eigenlijk ook áltijd wel wat te leren dus niet moedeloos worden hoor, haha!

   23 februari 2016 at 17:00
 • Reply Julie

  Helemaal herkenbaar! Vooral tijd kom ik de laatste tijd (hoe ironisch?) vaak tekort! 🙂

  23 februari 2016 at 18:23
  • Reply Sarah

   Haha, super ironisch :p maar inderdaad, die tijd, waar halen sommige mensen het vandaan! :p

   23 februari 2016 at 23:15
 • Reply Lisa

  Dat fotograferen is zo herkenbaar, vooral als je niet thuis bent in je oude, vetrouwde setting. Als ik een restaurantje zit zoek ik automatisch naar de meest mooie tafel met het beste licht, want stel je voor…

  23 februari 2016 at 20:06
  • Reply Sarah

   Jaa, dat heb ik ook! En de hele setting op tafel veranderen voor de foto.. oh wat erg eigenlijk :p

   23 februari 2016 at 23:16
 • Reply Marguerita

  Heel herkenbaar! En dan heb ik ook nog vaak welwillende kinderen nodig om te poseren. Ze vragen tegenwoordig bij alles of het nog op de foto moet of niet haha

  23 februari 2016 at 20:53
  • Reply Sarah

   Haha, aaaaw, arme kindjes! :p

   23 februari 2016 at 23:16
 • Reply Elma

  Haha, leuke herkenbare post! Vooral de fotografie is altijd een dingetje..

  23 februari 2016 at 22:28
  • Reply Sarah

   Thanks! Echt he, dat is ook mijn grootste struggle, samen met tijd.

   23 februari 2016 at 23:16
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Heel herkenbaar haha. Vooral fotograferen pff

  24 februari 2016 at 21:42
  • Reply Sarah

   Echt he, pfff haha!

   26 februari 2016 at 20:28
 • Reply beautifulday4makeup

  ooooh, zo herkenbaar

  25 februari 2016 at 22:39
  • Reply Sarah

   Leuk dat je dingen herkent! 😀

   26 februari 2016 at 20:29
 • Reply Danique

  Heeel herkenbaar, haha! Het maken van foto’s neemt echt de meeste tijd in beslag! Gelukkig heb ik daglicht lampen om foto’s te maken dus dat scheelt. Inspiratie… is bij mij de laatste tijd wel een ding! Zou het door de winter komen? 🙂

  25 februari 2016 at 22:59
  • Reply Sarah

   Oooh, die lampen zijn super handig inderdaad! Zou goed kunnen dat dit door de winter komt, gelukkig komt de lente er weer aan! 😀

   26 februari 2016 at 20:30

  Leave a Reply