Follow:

Loves lately #7

PicMonkey CollageLL

Benieuwd welke dingen mijn hart weer sneller hebben laten kloppen de laatste tijd? Welke dingen ik vaak gebruik en eigenlijk niet kan laten liggen? Kijk dan gauw mee naar Loves lately #7. 

BW22IMG_7465

Michael Kors Selma Mini

Deze tas, liefde! Hij is zo ontzettend mooi en handig! Ik neem hem graag mee wanneer ik eens een dagje ga winkelen. Het formaat is ideaal, alle spullen die je echt nodig hebt passen er in maar doordat hij een klein formaat heeft wordt hij nooit te zwaar. Ook heel fijn, ik heb hem met dikke korting gekocht.

Twig - MAC

MAC – Twig

Voor mijn verjaardag kreeg ik twee MAC lippenstiften van Marco: Twig en Steady Going! Volgende week komt er een blogje over Steady Going online, dit is ook een prachtige lippenstift, maar Twig, dat is inmiddels mijn all time favourite. Hij zit super fijn en de kleur is prachtig, echt een beetje een my lips but better kleur. Meer foto’s en swatches vind je hier.

BW22IMG_7522

Vanilia Top

Excuses voor de slechte foto, maar dit is tegenwoordig mijn favoriete kledingstuk! Het is een witte top van Vanilia, met wafeltjes stof en knoopjes aan de achterkant. Super leuk! Hij zit heel fijn en ik draag hem ontzettend vaak. Als ik me niet vergis is hij nu ook in het roze te koop, die zou ik het liefste ook aan mijn kledingkast willen toevoegen 😀

Valentijn DIY

Home made cookies

De laatste tijd ben ik weer wat meer aan het bakken en dat vind ik ontzettend leuk, want home made stuff is gewoon veel lekkerder dan iets wat je zo in de winkel koopt. Ik ben vooral gek op home made koekjes. Die hierboven maakte ik voor valentijn. Heb je nog nooit koekjes gebakken? Gauw eens doen! Je wilt vast nooit meer iets anders. En ook fijn, koekjes bakken is helemaal niet moeilijk.

BW2IMG_7893

Let’s get things done today

Ken jij de blog van Team Confetti? Nee? Ga maar gauw eens kijken dan! Het is een heerlijke, vrolijke, feel good blog. Heel tof, ze hebben hun eigen agenda, daily planner en nu ook een week planner. De daily planner vond ik ontzettend leuk, maar toch kwam het er nooit van om hem te bestellen. Totdat ik hem zag liggen in Groningen bij Folk! Die kon ik als lijstje lover natuurlijk niet laten liggen. Je kunt er je to do lijst op kwijt, maar ook ideeën, afspraken en andere random dingen. Het maakt het doen van je klusjes een stuk leuker 🙂

Wat zijn jouw loves lately?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Iris

  Ik snap wel dat dit favorieten zijn van je, wat een prachtig tasje van Michael Kors! Ook vind ik twig héél mooi, die moet ik snel eens gaan testen.

  25 februari 2016 at 09:23
  • Reply Sarah

   Jaaa, Twig is echt een beauty! Gauw eens swatchen hoor! Thanks! 😀

   26 februari 2016 at 20:29
 • Reply beautifulday4makeup

  Die koekjes zien er zo lekker uit

  25 februari 2016 at 22:07
  • Reply Sarah

   Ze waren heerlijk! 😀

   26 februari 2016 at 20:29
 • Reply Joyce

  Wauw, je Michael Kors tas is zo mooi!<3

  26 februari 2016 at 12:23
  • Reply Sarah

   Thaaanks Joyce! 😀

   26 februari 2016 at 20:30
 • Reply Mariska

  Jaaa koekjes! Dat Michael Kors tasje en die lipstick zijn ook echt enorm mooi :O

  26 februari 2016 at 13:16
  • Reply Sarah

   Thanks Mariska! 😀

   26 februari 2016 at 20:31

  Leave a Reply