Follow:

The sweet life of Sarah – Interior shopping & twee keer feest

PicMonkey Collage

Goh, ik bedenk me net dat ik best wel weer veel leuke dingen heb gedaan afgelopen week! We gingen weer op zoek naar een bank, ik had een spontane shopping spree met Tineke en ik vierde meerdere verjaardagen. Dit was mijn week! 

20160224_160702

Woensdag was ik onverwacht eerder vrij! Het leek me een goed moment om eens bij ons huis te kijken, op een middag, in plaats van in het weekend wanneer er altijd hekken voor staan. Ik moest wachten op Marco want hij had nog een vergadering. Toen hij uiteindelijk klaar was, was het eigenlijk alweer te laat om naar het huis te gaan. Boehoee! Gelukkig had ik ondertussen al met Tineke afgesproken, die toevallig ook in de stad was. We hebben een hele gezellige middag gehad, leuk om zo eens spontaan af te spreken!

20160224_203612

In de avond ging ik naar Jeltine, want ze was jarig! Ze had een hele toffe Funko Pop gekregen van haar broertje. We kwamen er achter dat dit weer een gedeelde hobby van ons is haha. Het was een heel gezellig avondje!

20160225_082911

Donderdag lag er sneeuw! Nog redelijk veel ook. Mijn bus had direct vertraging, gelukkig was ik nog net op tijd op werk. Het ziet er mooi uit, maar van mij mag de lente nu ook wel weer komen hoor.

IMG-20160228-WA0012

Na het werk gingen Marco en ik bij Wok Me eten. Ik nam deze keer garnalen met de Smelly garlic saus. Suuuper veel knoflook, maar zoooo lekker! Wok Me is echt een super leuk ding om even makkelijk te eten.

IMG-20160228-WA0016

Daarna gingen we weer op zoek naar een bank! We gingen naar Kapenga in Leeuwarden. Dit vond ik een mooi hoekje, al zou ik het zelf niet zo gauw zo inrichten. We vonden niet veel mooi, het is nog best moeilijk om een mooie bank te vinden die ook nog eens lekker zit.

IMG-20160228-WA0018

Het was verder trouwens wel een toffe winkel! Ik vond dit hier beneden zo leuk gedaan, met de huisjes en mini woonkamers.

20160227_194555

Zaterdag had ik weer met Tineke afgesproken, samen met Letitia en Berber deze keer! Het was eindelijk weer eens gelukt om af te spreken! We gingen Grieks eten in Leeuwarden, het was lekker en erg gezellig. Berber ken ik vanaf de peuterschool en Letitia en Tineke vanaf klas twee op de middelbare school, dus we hebben altijd een hoop lol wanneer we herinneringen ophalen.

IMG-20160228-WA0014

En zondag, food & feest again! We vierden met de familie de verjaardag van opa & mijn nichtje. Ook dit was een heel gezellig feestje!

Zo, dit was een leuke week met veel vriendinnen en feestjes! Heb jij nog iets leuks beleefd afgelopen week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply deisy

  Aaah ja het leed dat bank uitzoeken heet ken ik haha 😉 Ik vind het echt ook moeilijk om iets te vinden wat ook echt lekker zit. Ik hoop dat het bij jou snel gaat lukken. En al dat lekkere eten: nom! Zo te zien heb je een heerlijke week gehad dame en wens je voor komende week nog meer prachtigs toe.

  29 februari 2016 at 14:12
  • Reply Sarah

   Haha! Jaa heel moeilijk, vooral omdat we beide niet heel groot zijn. Alles zit al gauw niet lekker :p Thanks, ik jou ook! 😀

   2 maart 2016 at 11:12
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, krijg honger van al dat lekker eten 🙂
  X

  29 februari 2016 at 14:27
  • Reply Sarah

   Haha, oeps, sorry! 😀

   2 maart 2016 at 11:12
 • Reply Mariska

  Die game of thrones pop is gaaf! Wat gek, ik heb hier geen sneeuw gezien. Fijne week!

  29 februari 2016 at 14:46
  • Reply Sarah

   Jaaaa, tof is die he! 😀

   2 maart 2016 at 11:13

  Leave a Reply