Follow:

The sweet life of Sarah – shoppen, dinner date & koekjes bakken

Mijn week was alles behalve bijzonder, maar van mijn weekend heb ik heel erg genoten! Ik ging winkelen, had een dinner date, ik ging koekjes bakken en aaah, ons huis heeft een dak!

IMG-20160202-WA0001

Toen ik aan het werk was stuurde mama mij deze foto van Pienie. Hij was in de relax mood aan het chillen in zijn mandje. Zo schattig!

20160206_134329

Zaterdag had ik eindelijk tijd en genoeg licht om foto’s te maken, van onder andere deze lippenstift. Yess, ik kon hem nu dan eindelijk gaan dragen. Ik vind hem prachtig, binnenkort komt er een review online!

IMG-20160207-WA0003

IMG-20160207-WA0002

In de middag ging ik met ma, Juul en pa winkelen in Drachten. Bij de Costes zag ik deze mooie zwarte jurk in de sale. Tenminste, hij was mooi totdat ik hem aan deed. Toen leek het net een tent haha! Zo zonde, soms lijkt iets heel erg mooi maar als je het dan aan doet… Deze kocht ik dus niet, wel kocht ik bij de Mango kuch twee kuch jassen. Gelukkig waren ze beide veel afgeprijsd want ik kon echt niet kiezen |-)

IMG-20160206-WA0013

IMG-20160206-WA0014

In de avond ging ik uit eten met Marco, ook in Drachten bij Kyoto. Ik had een tijdje terug een bon gekregen hiervoor, heel lief! Ik had er veel goeds over gehoord dus ik was erg benieuwd. Je kunt er een soort van Aziatische tapas krijgen, zoals sushi, spiesjes en gefrituurde garnalen enzo. Het was allemaal erg lekker! En super gezellig, dates met Marco blijven leuk <3

20160207_111119

Zondag ging ik met pa, ma en Juul naar de kerk. Daarna gingen we langs de Mac! Ik was nog net op tijd voor een ontbijt. Nostalgie dit, toen ik in Amerika woonde kreeg ik dit ook altijd. Met mijn gastgezin ging ik daar op zondag ook naar de kerk en vóór de dienst (dus vroeg) gingen we ook vaak langs de McDonalds voor ontbijt. Ik kreeg dan een McMuffin met een liter (!) cola. Want een extra large was ‘goedkoper’ dan een small. Ugh, cola in de ochtend, ik moe(s)t er niet aan denken!

IMG-20160207-WA0004

Toen we thuis waren ging ik koekjes bakken. De eerste batch was mislukt, want ik ken onze nieuwe oven nog niet zo goed. Ze waren bijna zwart! De ladingen erna gingen gelukkig een stuk beter.

IMG-20160207-WA0007

Aan het eind van de middag ging ik met Marco weer een kijkje nemen bij ons huis. We hebben een dak, woohoo! Het lijkt ineens écht op een huis, zo gaaf! Ik kan nu echt niet meer wachten 🙂

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Wat gaaf dat je huisje nu een dak heeft. Lijkt me tof om dit zo vanaf het begin te volgen 🙂 Spannend! Dinner dates zijn de leukste. Gezellig af en toe samen wat leuks doen.

  8 februari 2016 at 17:40
  • Reply Sarah

   Ik vind het ook heel gaaf om te zien, het lijkt nu écht een huis! Jaa, dates vervelen nooit 😀

   8 februari 2016 at 19:46
 • Reply Sandra

  Super tof huis hebben jullie zeg, van wat er tot nu toe is gebouwd. Wat gaaf!! Nice dat je twee afgeprijsde jassen hebt kunnen scoren bij de Mango. Als ze afgeprijsd zijn dan scheelt het natuurlijk al een hoop en dan wordt kiezen ook veel lastiger natuurlijk, hihi. Ik geef je groot gelijk hoor dat je ze allebei hebt gekocht! Ben benieuwd naar hoe ze er uit zien. 🙂

  8 februari 2016 at 20:23
  • Reply Sarah

   Thanks! Ik kan echt niet wachten tot we er wonen! 😀 Ja klopt, wanneer ze afgeprijsd zijn is kiezen nog een stuk lastiger. Een geluk bij een ongeluk haha! Er komt vast nog wel eens een outfit voorbij 🙂

   10 februari 2016 at 14:06
 • Reply Nicky

  Leuk hé, je huis zo zien evolueren! Wacht als het binnen steeds meer en meer op een huis gaat lijken, hihi!

  8 februari 2016 at 20:47
  • Reply Sarah

   Ja, super leuk! 😀 Oeeh, ik ben ook heel benieuwd naar de binnenkant 😀 😀

   10 februari 2016 at 14:17
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, leuk voor te zien dat jullie huisje nu een dak heeft 🙂
  X

  8 februari 2016 at 21:36
  • Reply Sarah

   Thanks! Ja tof he, het lijkt echt een huis nu!

   10 februari 2016 at 14:17

  Leave a Reply