Follow:

Valentijn DIY – easy & totally cheesy

Valentijn DIY

Vind jij valentijn ook maar commerciële onzin? Maar vind je het toch ook wel weer leuk om iets te geven aan je partner? Ga dan zelf iets maken! Deze DIY is easy & totally cheesy, ideaal voor valentijn.

Valentijn DIY

Valentijn DIY

Valentijn DIY

 Tadaaa, dit is hem! Dit ziet er toch super schattig, cheesy en kneuterig uit? Perfect voor Valentijnsdag dacht ik zo. En ook niet onbelangrijk, het is helemaal niet moeilijk om te maken.

Wat heb je nodig?

Koekjes
Een doosje
Een kaartje

Koekjes

Je kunt helemáál makkelijk doen en koekjes kopen, maar zelf maken is toch wel heel erg lekker en helemaal niet moeilijk. Je kunt bijvoorbeeld zandkoekjes maken, chocoladekoekjes of suikerkoekjes. Ik heb suikerkoekjes gemaakt naar een recept van Laura’s Bakery, je kunt het recept hier vinden. De ingrediënten kun je gewoon in de supermarkt halen, het deeg is gauw gemaakt en de koekjes hoeven helemaal niet lang in de oven. Het enige waar je wat meer tijd voor moet hebben is het uitsteken van de vormpjes! Wanneer je een bak fan bent, dan kun je de koekjes natuurlijk ook altijd nog versieren met icing.

Doosje

Het doosje kun je ook zelf kopen, maar ik vond het wel extra kneuterig om er zelf één te maken. Het vouwen van een doosje is op zich niet moeilijk, maar je moet er wel even de tijd voor nemen. De eerste keer mislukte bij mij, maar via YouTube vond ik een tutorial van een meisje met een heel schattig accent. Het doosje was nog een beetje saai, dus ik heb hem versierd met, natuurlijk, hartjes.

Valentijn DIY

Kaartje

En tot slot het kaartje! Hier kun je een leuke tekst op zetten. Omdat ik beertjes koekjes had vond ik de tekst: ‘I love you beary much’ wel heel leuk. Hierboven zie je nog een paar leuke ideeën. Als je even geen tekst weet: Google is je beste vriend. Dacht je dat ik deze tekstjes ook zelf had bedacht? Nee hoor!

Leg wat crêpe papier in het doosje, leg de koekjes er op en het kaartje er bij en voila, klaar is je DIY! Ik weet zeker dat je valentijn hier blij mee gaat zijn, want wie houdt er nou niet van zelfgebakken koekjes? Bovendien zal hij/zij je vouwkunsten vast ook heel erg waarderen 😉

Geef jij dit jaar iemand een valentijnscadeautje?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply alexa

  Wat een lieve koekjes en zo lekker ook!

  9 februari 2016 at 12:31
  • Reply Sarah

   Yes, homemade cookies are the best 🙂

   10 februari 2016 at 14:18
 • Reply Jeltine

  Leuk gedaan Saar!

  9 februari 2016 at 14:35
  • Reply Sarah

   Thanks! 😀

   10 februari 2016 at 14:18
 • Reply Saraya

  Wat leuk gedaan!
  X

  9 februari 2016 at 22:45
  • Reply Sarah

   Dankje Saraya! 😀

   10 februari 2016 at 14:18
 • Reply Mariska

  Ahw maar wel super schattig en lekker!

  10 februari 2016 at 21:38
  • Reply Sarah

   Jaaa, super lekker, homemade cookies are the best! 😀

   11 februari 2016 at 12:18

  Leave a Reply