Follow:

Wanted – Home edition #3

 

Wanted home edition

Het is tijd voor Wanted home edition #3! Deel 1 en deel 2 deelde ik alweer een tijd terug. Toen had ik nog geen huis, maar droomde ik alvast over leuke interieur spullen voor in de toekomst. Inmiddels hebben we wél een huis en hoewel het nog even duurt voordat we verhuizen, kan ik al wel op zoek naar leuke spullen. 

Vaas

Ik heb een zwak voor vazen met geometrische vormen. De vorm van deze vaas vind ik dan ook erg tof! Weer eens wat anders dan gewoon rond. De kleur vind ik ook erg mooi, mat en licht en hij is lekker groot. Hij is van Mica Decorations en ik spotte hem hier voor €22,99.

Kaarten

Kaarten met een botanische of insecten print vind ik heel erg gaaf. Super leuk voor in een lijstje aan de muur of op een kast. Ze zijn te koop bij Te leuk hout! Ik ontdekte hen voor het eerst op het I love beauty event, waar ze mijn favoriete stand waren. Toen kocht ik al een aantal kaarten van ze, maar deze zou ik ook graag nog willen toevoegen. De kaarten kosten €6,95 per stuk.

Bijzettafel

In plaats van 1 grote salon tafel wil ik graag drie kleine salontafels, staat een stuk leuker! Het is nog best moeilijk om een leuke salontafel voor een normale prijs te vinden. Bij deze tafel staat het randje een beetje omhoog, een leuk effect en handig wanneer je drinken knoeit, haha! Hij is van Zuiver en kost €79.

Ananas kaars

Ananassen zijn leuk! Stiekem is dit ook nog eens een kaars, hoe cute. Hij zou perfect staan in onze open kast denk ik. Hij kost €12,99 en hij is te koop bij H&M Home, jammer dat niet alle H&M winkels een Home gedeelte hebben, ze hebben zo veel leuke spullen!

Koperen mand

Een koperen mand staat nog steeds op de wishlist, voor de plaids naast de bank. Een tijdje terug had ik een koperen mand gekocht bij de Xenos, maar deze vond Marco best wel lelijk. Die heb ik dus maar aan mijn ouders gegeven haha! Deze van Sissy Boy kost €12,95, ik vind hem al lange tijd heel mooi, misschien dat ik hem dan toch maar eens moet aanschaffen.

Klok

Deze klok vind ik ontzettend mooi, maar ook behoorlijk duur voor een klok. Hij kost €189, ik denk dan ook niet dat  ik deze zal aanschaffen, maar hij zou zeker prachtig in ons huis staan! Wie weet dat hij in de sale is tegen de tijd dat we gaan verhuizen wishful thinking.

Zijn dit dingen die jij ook in jouw (toekomstige) interieur zouden passen?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Svenja

    Zoveel leuke items en allemaal mijn stijl <3 De kopen mand van Sissy Boy heb ik ook en die is zo pretty! Het vaasje en ananasje zijn zo leuk, die wil ik ook in onze nieuwe woning!

    24 februari 2016 at 10:14
    • Reply Sarah

      Aah, leuk! 😀 Jaa, die koperen mand zag ik ook bij jou staan, hij is zooo mooi! Want! 😀

      24 februari 2016 at 20:18
  • Reply Tessa

    Wat een leuke spulletjes, daar wordt ik hebberig van ;-). De ananas en de mand zijn mijn favoriet!

    24 februari 2016 at 11:39
    • Reply Sarah

      Haha, echt he, ik ook! I want them all! :p

      24 februari 2016 at 20:18
  • Reply Anouk

    Leuk! Die kaarten ga ik eens snel nader bekijken en de neushoorn uit deel 2 wil ik ook <3

    24 februari 2016 at 20:18
    • Reply Sarah

      Jaa, die neushoorn is leuk hè! Mijn vriend denkt daar anders over, helaas pindakaas 🙁

      26 februari 2016 at 20:27
  • Reply Linda

    Oh yes, wat heb je toch een heerlijke stijl. Ik zal alle items zo in mijn huisje kunnen zetten! Dol ben ik op koper en ananassen de laatste tijd <3

    24 februari 2016 at 20:19
    • Reply Sarah

      Thanks! In dat geval heb jij ook een heerlijke stijl hihi. Jaa, koper en ananassen zijn leuheuk! 😀

      26 februari 2016 at 20:28
  • Reply Rebecca

    Wat een prachtige dingen!
    Als tip kun je misschien voor dat tafeltje kijken bij kwantum. Lijkt er sprekend op en is een heel stuk goedkoper. Wij hebben deze in de studio staan en is een prima ding 🙂

    24 februari 2016 at 20:35
    • Reply Sarah

      Ooh, goede tip, thanks Rebecca! Daar ga ik zeker eens kijken 😀

      26 februari 2016 at 20:28
  • Reply alexa

    wat een super leuke spullen zitten erbij!

    25 februari 2016 at 01:34
    • Reply Sarah

      Jaa he, I want them all! 😀

      26 februari 2016 at 20:28

    Leave a Reply