Follow:

Favorite Instagram Dogs

Favorite Instagram Dogs

It’s time for my Favorite Instagram Dogs! Ik ben fan van Instagram en gek op honden. Het zal je dan vast ook niets verbazen dat ik naast mensen ook heel veel honden volg op Instagram. Ik laat je mijn favorieten zien!

Favorite Instagram Dogs

Walter The Chi

Ik begin direct maar met mijn favoriet: Walther The Chi! Walter is een chihuahua en wat voor één! Ik vind hem ontzettend schattig en altijd wanneer ik hem zie dan verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht. Hij staat vaak op de foto in leuke outfits en met mooie achtergronden. Ik vind zijn snoetje, zijn grote ogen en zijn oren die heel vaak naar beneden staan zo leuk. Ik ben fan van Walter!

Favorite Instagram Dogs

Tuna

En toen was er Tuna! Tuna is een Chiweenie, na even Googlen kwam ik er achter dat dit een kruising is tussen een chihuaha en een teckel. Tuna is misschien niet de mooiste hond, maar schattig is hij zeker. Hij heeft last van een overbite, zijn boven tanden staan meer naar voren. Waarschijnlijk is dat iets wat hem ook zo schattig maakt. Yes, Tuna does melt my heart! 😉

Favorite Instagram Dogs

Harlow, Indiana & Reese (& Sage)

Het account van deze hondjes heet Harlow and Sage, maar Sage is er helaas niet meer. Wel zijn er twee andere hondjes bij gekomen, Indiana & Reese. De drie honden zijn los van elkaar prachtige honden, maar samen zijn ze ook ontzettend schattig! Zo leuk om te zien dat ze samen slapen en spelen. Deze drie hondjes zouden best eens bij me mogen komen logeren hoor!

Favorite Instagram Dogs

Chutney & Branston

Deze twee lieve hondjes heten Chutney & Branston. Wie welke is, dat weet ik niet, maar het zijn beide mini teckels. Teckels ben ik sowieso fan van en deze zijn wel heel erg schattig. Kijk die schattige grote oren! En het onschuldige koppie van de teckel rechtsonder. Het liefst nam ik ook twee teckels, maar ik denk niet dat dat hem gaat worden. Dan maar wegsmelten bij deze foto’s 😀

Wat vind jij van mijn favorite Instagram dogs? Ben jij ook zo fan van honden? En volg je mij al op Instagram?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply kimmetjekims

  O MIJN GOD! Is deze post voor mij gemaakt ofzo!? Ik ben dol op hondjes en al helemaal op teckeltjes, wat een schatjes die ondersten. Erg leuke post, origineel meis!

  2 maart 2016 at 20:38
  • Reply Sarah

   Haha, jaaaa, teckeltjes zijn zo ontzettend schattig hè! Thanks! 😀

   2 maart 2016 at 21:44
 • Reply Saraya

  Omg ik ben dol op hondjes, ik vind alle hondjes mooi en schattig 🙂
  X

  2 maart 2016 at 22:46
  • Reply Sarah

   Jaaa, ik ben ook gek op honden! 😀

   7 maart 2016 at 09:16
 • Reply Mandy

  Zo schattig!!! Ik moet altijd zo lachen om de honden foto’s. Ik vind itsdpugthepug ook altijd erg leuk. En ik ben natuurlijk gek op poms, hihi.

  3 maart 2016 at 11:16
  • Reply Sarah

   Ik kan er ook zo om lachen! Jaaa, Doug the Pug is ook leuk! En poms ook inderdaad! 😀

   7 maart 2016 at 09:18
 • Reply Marushi

  Haha wat een geweldige foto’s! Echt super! -x-

  3 maart 2016 at 21:49
  • Reply Sarah

   Leuk zijn ze he? 😀

   7 maart 2016 at 09:22
 • Reply Bettie

  O M G, ik moest wel even lachen om Tuna. Wat een geweldig gezicht heeft dat hondje.

  4 maart 2016 at 12:55
  • Reply Sarah

   Haha, liefde voor Tuna, hij is zo schattig!

   7 maart 2016 at 09:23

  Leave a Reply