Follow:

The sweet life of Sarah – lunchen met Esther & red velvet cake

PicMonkey Collage

Ik at afgelopen week voor de allereerste keer red velvet cake. Can you believe it? Ook ging ik gezellig lunchen met Esther. Kijk je mee naar mijn week? 

20160326_115348

Wilma en ik zijn de hele week heel goed bezig geweest met gezond eten. Goed hè! Het is een hoop werk maar toch wel leuk als je de hele dag door kleine gezonde snacks kunt eten op werk. Al was het wel moeilijk om van al het lekkers af te blijven zeg.

20160324_140327

Knuffelen met lieve Pienie! Hij wordt een heel klein beetje grijs onder zijn bekje. Super schattig maar hij is helemaal nog niet zo oud. Het past ook nog niet bij hem, die grijze haartjes.

20160325_180410

Donderdag was ik vrij. Ik had een hele to do list maar helemaal nergens zin in dus ik ben lekker gaan simsen. Dit blijft leuk hè. Sims 4 heb ik nog altijd niet gedaan, daar ben ik nog steeds heel benieuwd naar.

20160325_133439

Vrijdagmiddag had ik met Esther afgesproken, we gingen lekker lunchen bij Bagels & Beans. Het was heel leuk om eindelijk weer eens bij te kletsen. Het was druk in de stad joh! Vast doordat er veel mensen vrij waren. We hebben ook nog een kijkje genomen bij de V&D. Wat een bende! En dat voor maar 20% korting..

IMG-20160326-WA0003

Zaterdag ging ik werken en in het weekend mocht ik cheaten. Ik haalde deze gevulde paashaas koeken. Stiekem, heel stiekem, nam ik er 2,5. Aargh, ik kan beter geen lekkers halen haha!

IMG-20160327-WA0004

Zondag gingen Marco en ik even bij ons huis kijken en daarna ergens wat drinken. Ik at deze lekkere red velvet cake. Ik had het nog nooit eerder gehad maar poeh, hij was lekker hoor! In de avond ging ik naar de kerk, naar de zandtovenaar. Ken je hem niet? Google maar eens. Super gaaf wat hij allemaal kan!

Hoe was jouw Pasen en de rest van jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rebecca

  Oeh yum, lekker red velvet cake!
  ook zo lief als hondjes grijze haartjes krijgen hihi

  28 maart 2016 at 19:42
 • Reply Mariska

  Red velvet cake is echt super lekker inderdaad 😀 super lief hondje!

  29 maart 2016 at 22:55
 • Leave a Reply