Follow:

The sweet life of Sarah – roadtrip naar Noord-Brabant

Mijn week was niet zo spannend, maar mijn weekend ontzettend leuk! In het weekend ging ik op een mini roadtrip naar Brabant, de zoektocht naar een bank en eettafel ging verder, mama was jarig en ik at zo ongeveer het lekkerste broodje ever! 

IMG-20160306-WA0015

Let the roadtrip begin! Ik was vrijdag 16.00 klaar met werken, waarna ik met Marco bij Wok Me had afgesproken. Nadat we daar lekker hadden gegeten kwam Julia er ook aan. We maakten nog een pitstop bij de AH en daarna vertrokken we richting Brabant!

IMG-20160306-WA0036

Na een gezellige rit waren we rond 19.00 uur in Brabant. We dropten Julia bij een treinstation zodat zij verder kon reizen naar haar vriend. Marco en ik reden verder naar Uden, waar we een nachtje in een hotel hadden geboekt. Van der Valk natuurlijk haha! Het was weer een hele mooie kamer!

IMG-20160306-WA0047

We hadden deze keer geboekt zonder ontbijt, dus we konden lekker rustig aan doen de volgende ochtend. Het bed lag trouwens heerlijk en de regen douche was ook héél erg fijn! De kamer had ook een mooie kaptafel met grote spiegel, ideaal haha! Iets na 10.30 was ik dan eindelijk klaar met make-uppen en konden we weer vertrekken.

IMG-20160306-WA0046

Buh-bye hotel! Even weg naar een hotel vind ik altijd zo fijn. Ook al is het maar een nachtje, het voelt altijd als een mini vakantie. Nadat we hadden uitgecheckt gingen we snel naar het centrum van Uden voor een brunch.

IMG-20160306-WA0045

Na even rond gelopen te hebben ploften we neer bij De Eetkaamer! Het was een hele gezellige brasserie waarin alles wat je zag te koop is, inclusief de meubels. Heel tof! Ik ging voor een appel peren sapje en een broodje met geitenkaas. Pff, ik wist niet wat ik zag, zó veel geitenkaas! En het was zó lekker! Ik moest helaas een klein stukje laten staan. Mocht je eens in Uden zijn, De Eetkaamer is een aanrader!

IMG-20160306-WA0041

IMG-20160306-WA0038

Daarna reden we door naar Valkenswaard. Ik had namelijk online een webshop gevonden met hele mooie meubelen: Woodville. Ik had een eettafel gezien waar ik wel een beetje verliefd op was geworden. Natuurlijk wil je die wel eerst even in het echt zien, maar er is alleen een showroom in Valkenswaard. Vandaar ook onze mini roadtrip! En ik moet zeggen, het was het waard, want ik denk dat we onze eettafel hebben gevonden! 😀

IMG-20160306-WA0025

Omdat het nog redelijk vroeg was besloten we onze tijd nuttig te besteden en direct door te rijden naar Homecenter in Wolvega. We moeten namelijk ook nog steeds een bank, tafeltjes en een kast. Het was behoorlijk druk, en poeh, Homecenter is groot zeg!

IMG-20160306-WA0024

Er was niet echt een logische looproute, best irritant en vermoeiend omdat je dan de hele tijd heen en weer loopt. Liep ik ook nog met mijn been tegen een tafelpunt aan, grr. Gelukkig waren er meer dan genoeg banken waarop je even kon uitrusten. Inmiddels weten we ook al welke bank we willen!

IMG-20160306-WA0021

Op de terugweg aten we bij de leukste snackbar van Friesland! 😀 Kijk mijn prethoofd, ik hou van patat haha! Daarna gingen we nog even langs ons huis. Ze zijn begonnen met metselen, woohoo! En daarna gingen we naar mama, want zij was jarig! <3

Hoe was jouw weekend?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply evelien

  Oh wat leuk! Een nachtje weg is altijd erg fijn. Heerlijk!

  Liefs! Evelien

  7 maart 2016 at 20:56
  • Reply Sarah

   Jaaa, heerlijk! Het liefst ging ik elke maand een nachtje weg, haha! 😀

   8 maart 2016 at 09:46
 • Reply Rebecca

  AH heerlijk, een avondje in een van der valk hotel. Die bedden zijn hemels!
  En wauw, wat ik zie op de foto hebben ze erg mooie dingen bij woodville! Ik wil ook snel op mezelf wonen en wil dan ook wel echt een mooie eettafel. Door jou wil ik nu ook daar heen hihi

  7 maart 2016 at 21:36
  • Reply Sarah

   De bedden liggen inderdaad héérlijk! Oh oeps, sorry haha! 😀 Maar ze hebben echt super mooie tafels hoor! 😀

   8 maart 2016 at 09:46
 • Reply Mandy

  Gefeliciteerd met je moeders verjaardag! Een nachtje weg is inderdaad heerlijk. Woonville kende ik niet, maar ik ga zo gelijk even neuzen 🙂

  7 maart 2016 at 22:15
  • Reply Sarah

   Thanks Mandy! Jaaa, ik hou van nachtjes weg 😀

   8 maart 2016 at 09:47

  Leave a Reply