Follow:

Travel wishlist

De laatste tijd heb ik weer ontzettend veel reiskriebels. Of het nou een verre reis is, of een korte stedentrip, ik wil weg! Ik weet niet of het er in zit, met de verhuizing die er aan zit te komen, maar mochten we binnenkort op reis gaan, dan ga ik het liefst naar 1 van deze plaatsen. Plaatsen die mij prachtig lijken, maar waar ik nog nooit ben geweest!

Kopenhagen

Kopenhagen lijkt me een práchtige stad! Ik ben vooral steden in het zuiden van Europa gewend, dus ik ben heel benieuwd of een stad in het noorden heel anders is. De gekleurde gebouwen aan het water vind ik er altijd zo ontzettend leuk uit zien. Ook lijkt Kopenhagen me een hele gave stad om in te winkelen. Ik denk dat er weer hele andere dingen te koop zijn vergeleken met steden in het zuiden. Of heb ik dit fout? Ik heb geen idee, maar ik zou er graag achter willen komen.

Ijsland

Het noorderlicht, vulkanen, watervallen, gletsjers, geisers en walvissen. Need I say more? Ik hou niet van kou, maar voor Ijsland heb ik wel een aantal dagen kou over. Het lijkt me prachtig!

Indonesië

Mijn opa en oma komen uit Indonesië en ik ben er nog nooit geweest. Raar eigenlijk! Ik zou heel graag dit land willen ontdekken. Vooral de natuur lijkt me erg mooi, de steden wat minder. Eén ding zal sowieso niet tegen vallen in Indonesië, en dat is het eten. I love indofood!

Cuba

Cuba is ook echt een land waar ik bij kan weg dromen. Als ik aan Cuba denk dan denk ik aan de mooie oldtimers, dikke sigaren, witte stranden, kleur en veel muziek. Ik heb gehoord dat Cuba precies zo is als je het verwacht. Ik ben heel erg benieuwd!

Londen

Ik kan niet geloven dat ik nog nooit in Londen ben geweest. Het is zó dichtbij! Londen lijkt me ook ontzettend leuk. Ik wil gewoon eens alle clichés zien zoals de rode telefooncels, de bussen en de taxi’s. Oh en ik wil ook héél graag eens naar Londen voor een shopping spree. Hopefully soon!

Welke plaats waar jij nog nooit bent geweest staat boven aan jouw wishlist?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply Lonneke

  Mooie travel wishlist. Ik zou zelf graag naar Indonesië, Amerika en Suriname willen gaan.

  18 maart 2016 at 08:52
  • Reply Sarah

   Ooh, Suriname lijkt mij inderdaad ook heel mooi!

   19 maart 2016 at 12:41
 • Reply Jenny - ikreis.net

  Owwwww, Indonesie <3 Ik ben er inmiddels meer dan 10 keer geweest, maar omdat ik steeds een nieuw plekje ga bezoeken blijft het op mijn wishlist staan. Dit jaar zal het een nieuw deel van Flores en Sumbawa zijn.

  Verder wil ik graag naar Finland en Sevilla.

  18 maart 2016 at 19:34
  • Reply Sarah

   Waauw, wat vaak al! Super tof! 😀 Sevilla lijkt mij inderdaad ook heel erg mooi!

   19 maart 2016 at 12:55
 • Reply Sabine

  Wat een leuk lijstje! IJsland daar wil ik ook wel heen 😀 Ik ben op mijn 16e naar Londen geweest, dat is dus al vreselijk lang geleden 😉 Het is echt een geweldige stad! New York stond hoog op de wishlist maar daar ben ik vorige maand geweest! Zó leuk! Ik zou nog wel graag nog een keer naar Oostenrijk en Noorwegen willen. In beide landen al geweest, maar zó mooi… Ohja en Canada en Japan staan op de lijst!

  18 maart 2016 at 19:35
  • Reply Sarah

   Ooh, wat tof dat je in New York bent geweest! Daar ben ik geweest toen ik 17 was, ook al véél te lang geleden dus ik zou graag weer eens gaan. Jaa Canada en Japan lijkt mij ook heel tof! 😀

   19 maart 2016 at 13:02
 • Reply alexa

  wat een heerlijke wishlist ik zou graag een keertje willen reizen door Australie en Nieuw-Zeeland!

  18 maart 2016 at 21:54
  • Reply Sarah

   Ooh, jaa dat lijkt me ook prachtig! 😀

   19 maart 2016 at 13:02
 • Reply Charelle

  Oh Kopenhagen en Ijsland wil ik ook heel graag nog een keer bezoeken, vooral Ijsland lijkt me echt prachtig!

  19 maart 2016 at 09:13
  • Reply Sarah

   Jaa, het lijkt mij ook echt mooi! En zo anders! Ik ben heel benieuwd 😀

   19 maart 2016 at 13:03
 • Reply Letitia

  Jaaa Kopenhagen, Cuba en IJsland lijkt me ook allemaal fantastisch! Sowieso wil ik meer van Scandinavië zien. En Amerika (New York, LA en San Francisco en een roadtrip!), Rome.. belachelijk dat ik daar nog niet geweest ben haha en verder nog veel stedentrips en mooie strandvakanties. Ik hou van reizen!

  19 maart 2016 at 09:23
  • Reply Sarah

   Jaa, Scandinavië lijkt me prachtig! Leeeee, nog nooit in Rome geweest! Dat kan niet hoor haha! <3

   19 maart 2016 at 13:06
 • Reply Karlien

  Op mijn lijst… Australië, San Francisco, Kaapstad, Italië, Portugal, Zwitserland…

  19 maart 2016 at 09:49
  • Reply Sarah

   Ik ben in San Francisco, Kaapstad, Italië, Portugal & Zwitserland geweest, allemaal aanraders! 😀 Australië lijkt mij ook prachtig! 😀

   19 maart 2016 at 13:06
 • Reply Kim

  In Londen ben ik ook nog nooit geweest! Terwijl meerdere vriendinnen er hebben gestudeerd. Kopenhagen is denk ik de eerste plaats die ik wel zou willen zien 🙂

  19 maart 2016 at 15:44
  • Reply Sarah

   Aah, dat was een mooi moment geweest om er naar toe te gaan haha! Jaa, Kopenhagen lijkt me zo tof!

   21 maart 2016 at 20:23
 • Reply Rebecca

  Ah IJsland was ik bijna vorig jaar heen gegaan, wat lijkt dat me mooi zeg!
  Wat een super mooi lijstje!

  21 maart 2016 at 19:31
  • Reply Sarah

   Oooh, serieus? Lijkt mij ook écht prachtig! 😀

   21 maart 2016 at 20:24
 • Reply Carmen

  Ijsland, wil ik ook zoooo graag heen!!

  22 maart 2016 at 00:47
  • Reply Sarah

   Jaaa, lijkt me zó prachtig! 😀

   22 maart 2016 at 14:43

  Leave a Reply