Follow:

Wanted – Spring edition #2

Vorig jaar liet ik je mijn wishlist voor de lente zien, maar dit jaar heb ik er natuurlijk weer één! Kijk je mee naar de dingen die ik deze lente het liefst aan mijn kledingkast toevoeg? 

Wat al een tijd op mijn wishlist staat zijn zilveren veterschoenen. Ik vind ze zo tof! Ik had een paar bij Invito gepast maar die zaten niet echt lekker helaas. Het perfecte paar heb ik nog niet gevonden, maar deze van ModeMusthaves komen in ieder geval in de buurt. Mijn zoektocht gaat verder!

De blauwe top is van Loavies. Ik vind hem prachtig, maar ik denk dat hij me niet zal staan. De kleur ben ik helemaal fan van, ik heb er ook een trui en top van. Meer kleding in deze kleur staat dus ook op de wishlist! Ook wil ik nog graag een grijze rok. Deze is van CoolCat maar is ook net niet wat ik wil. Het is best moeilijk om een item te vinden, precies zoals je het in je hoofd hebt!

Een blouse met streepjes zou ik ook nog aan mijn garderobe willen toevoegen. Deze is van Sissy Boy, ik vind hem erg mooi maar ook nog wel aardig duur, dus ik hoop dat hij tijdens de sale nog te koop is haha! De top eronder is van Vanilia. Ik heb dezelfde top in het wit en die is zó fijn! Dit roze kleurtje is ideaal voor in de lente!

Last but not least, een lange blazer staat ook op de wishlist! De perfecte heb ik ook nog niet gevonden. Ze zijn vaak óf te wijd/boyfriend achtig, of zwart. Heb jij nog een tip waar ik een mooie lange blazer kan vinden? Deze hierboven is trouwens van de Vero Moda.

Welke items staan op jouw lente wishlist?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply jeapiebel

  Zilveren veterschoenen die zijn altijd leuk. Ik denk idd dat het lastig is om precies te hebben zoals je het in je hoofd hebt! Maar gelukkig zijn er genoeg leuke online webshops om ons wensen te vervullen.

  15 maart 2016 at 10:44
  • Reply Sarah

   Jaa, gelukkig wel, ik ben al op zoek! 😉

   16 maart 2016 at 20:44
 • Reply Mariska

  Wat een heerlijke kleurtjes hebben de items! Vind die schoenen ook echt gaaf 😀

  15 maart 2016 at 11:08
  • Reply Sarah

   Jaa, heerlijke lente kleurtjes he! 😀

   16 maart 2016 at 20:46
 • Reply Rebecca

  Zo herkenbaar dat je iets al lang zoekt maar het overal net niet kan vinden. Ik heb dat toevallig ook met een grijze rok. Het is het allemaal net niet. Het blauwe topje van Loavies vind ik heel erg leuk! Dat kleurtje <3

  15 maart 2016 at 19:58
  • Reply Sarah

   Aaah, so annoying is dat he. Laat je het weten als je een mooie grijze rok hebt gevonden? 😀

   16 maart 2016 at 20:47
 • Reply Iris

  Wat een leuke items! Vooral de schoenen zijn super tof! Volgens mij heb ik soortgelijke schoenen een tijdje terug op Zalando gezien, misschien hebben ze ze daar nog! 🙂

  15 maart 2016 at 23:26
  • Reply Sarah

   Oeeh, goede tip, ik ga even kijken! 😀

   16 maart 2016 at 20:48
 • Reply sammie

  Oh die zilvere schoenen zijn tof! Leuk voor de zomer ook 🙂

  23 maart 2016 at 16:08
  • Reply Sarah

   Jaa, die zijn heel tof he! 😀

   24 maart 2016 at 11:55

  Leave a Reply