Follow:

Fruitbar SIS in Leeuwarden

Fruitbar SIS in Leeuwarden

Een tijdje terug baalde ik omdat alle leuke hotspots alleen in de randstad of andere grote steden zitten. Niet lang daarna liep ik langs Fruitbar SIS in Leeuwarden. Hè, dit zag er ook tof uit zeg! Ik regelde snel een date en ik werd niet teleurgesteld. Fruitbar SIS is echt een aanrader wanneer je in Leeuwarden bent! 

Fruitbar SIS in LeeuwardenFruitbar SIS in LeeuwardenFruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden

Smoothies and more

SIS staat voor smoothies in style. Je kunt er dan ook veel lekkere smoothies krijgen met verschillende soorten fruit en groenten. Naast smoothies kun je er ook salade, wraps, yoghurt, slow juices, koffie, thee en zelfs een hele kokosnoot of meloen krijgen. Ik ging voor een capuccino met sojamelk (jum!) en een zelf samengestelde yoghurt. Ik had de keuze uit drie soorten yoghurt, een topping van granola of suikervrije brownie en fruit en een superfood. Ik ging voor de kokos yoghurt met suikervrije brownie, blauwe bessen en kokos. De yoghurt wordt in een leuke weckpot geserveerd en is érg lekker en vullend! Natuurlijk kon ik SIS niet verlaten zonder ook nog een smoothie te proberen 😉 de tweede ronde ging ik dus voor smoothie Salsa, met ananas, banaan, mango, appel, aardbei en sinaasappelsap. Ook deze was ontzettend lekker!

Fruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden Fruitbar SIS in Leeuwarden

Fruitbar SIS

In Fruitbar SIS hangt een beetje een vintage vibe, het is erg leuk ingericht! Vooral de ‘blender lampen’ vind ik erg tof. Achterin kun je bestellen en hier vind je ook bakken met de soorten fruit die je kunt kiezen voor in bijvoorbeeld je yoghurt. Alle smoothies e.d worden ter plaatse vers bereid. Daardoor heb je soms wat herrie door de blender, maar ook een heerlijke smoothie en al het fruit achter en om de toonbank ziet er erg leuk uit. De prijzen voor een smoothie/yoghurt/wrap/salade zitten tussen de €4-€5 en voor koffie/thee tussen de €2-€3. Yay, ik ben fan! Ik denk dat ik hier gauw weer eens een ontbijtje of mijn nodige vitaminen ga halen 😉 Mocht je het leuk vinden, de Facebook pagina van SIS kun je hier vinden.

Je vindt Fruitbar SIS aan de Naauw 5 in Leeuwarden. 

Heb jij ook zin gekregen in smoothies? Weet jij nog een leuke hotspot in Leeuwarden?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply beautifulday4makeup

  Mmmm, nu heb ik onmiddellijk zin in een lekker smoothie

  26 april 2016 at 07:48
  • Reply Sarah

   Hihi, snap ik helemaal! 😀

   26 april 2016 at 19:10
 • Reply Judith

  Oh wat ziet dit er leuk uit! Ik ga hier ook een keertje heen! XO

  26 april 2016 at 11:17
  • Reply Sarah

   Jaa tof he! Leuk Judith! 😀

   26 april 2016 at 19:10
 • Reply karlien

  Heeel leuk, hoop dat ze zondag open zijn 🙂

  29 oktober 2016 at 10:53
  • Reply Sarah

   Als het goed is wel! 🙂

   30 oktober 2016 at 13:12

  Leave a Reply