Follow:

Lente shoplog met o.a. Primark, Boohoo & Costes

De afgelopen weken heb ik een aantal keer geshopt en zo heb ik al een hele hoop leuke lente items gekocht. Ik heb onder andere geshopt bij de Primark, Boohoo, Costes en Public Desire! Een beetje kleding, maar liefst 4 paar schoenen en nog een paar leuke dingen. Benieuwd wat het allemaal is? Je ziet het in deze shoplog! Vergeet je niet om de video in HD te zetten voor de beste kwaliteit? Mocht je de video leuk vinden, dan zou ik het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal!

Welk item vond jij het leukst uit de shoplog?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Alie

  Dat bloesje is supermooooi! Die wil ik ook! 😐

  30 april 2016 at 10:11
  • Reply Sarah

   Haaa het is idd wel een Alie bloesje! 😀

   2 mei 2016 at 21:04
 • Reply Lesley

  Oeee, ik kan niet kiezen hoor wat ik het leukste vond haha. De Blouse van Primark, De grijze trui van Boohoo en de zilvere broques natuurlijk <3.

  30 april 2016 at 22:12
  • Reply Sarah

   Hihi, ik ook niet, alles is leuk! 😀

   2 mei 2016 at 21:04

  Leave a Reply