Follow:

NYX Soft Matte Lip Cream – Stockholm & Copenhagen

NYX Soft Matte Lip Cream

NYX Soft Matte Lip Cream was ik ontzettend nieuwsgierig naar! Een hoop mensen zijn helemaal fan van deze lipcreams en ze zijn er in een hele hoop toffe kleuren. Stockholm & Copenhagen bleken erg populair, want ze waren de hele tijd uitverkocht. Toen ze weer verkrijgbaar waren gooide ik ze snel in mijn mandje. Door alle goede verhalen had ik hoge verwachtingen van deze lipcreams, dus ik kon niet wachten om ze te proberen.  NYX Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream

NYX Soft Matte Lip Cream

Als ik me niet vergis dan zijn er nu in totaal 34 verschillende kleuren, allemaal vernoemd naar grote steden. Ik vind de lipcreams er heel tof uit zien. Ze zijn strak en de dop is heel mooi mat zwart. Dit zijn mijn eerste liquid lipsticks, ik gebruik tot nu toe alleen maar lipsticks. Ik hoor altijd dat een voordeel van zulke liquid lipsticks is dat ze lang blijven zitten en niet veel afgeven. Klinkt in ieder geval super fijn.

NYX Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip CreamNYX Soft Matte Lip Cream

NYX Soft Matte Lip Cream – Stockholm

Stockholm vind ik echt een prachtige nude kleur! Een kleur die altijd kan. Wat me direct opvalt is de heerlijke geur van de lip cream, hij ruikt naar toffee! De applicator brengt de lip cream niet heel makkelijk aan, maar toch lukt het prima. Het pigment is goed en hij droogt erg mooi, helemaal mat op. Na wat eten slijt hij wel echt in het midden, terwijl ik had verwacht dat dit juist niet zo zou zijn, dus je moet hem wel echt bijwerken. Gelukkig gaat dit redelijk makkelijk en ziet de lip cream er niet direct vies, ophopend uit.

NYX Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream

*oh, deze foto is echt niet mooi, de achtergrond is lelijk want het kon niet op mijn kamer en mijn haar zit stom want ik doe een no poo shampoo challenge maar het gaat om de lippen right?! 

NYX Soft Matte Lip Cream – Copenhagen

Deze kleur is heel anders, eigenlijk meer een kleur voor in de herfst en/of winter. Een mooie donker rood. Wat me direct tegen valt is dat deze niet naar toffee ruikt, boohoo! Hij ruikt eerder chemisch, een stuk minder leuk. De applicator is hetzelfde als bij Stockholm, maar met een donkere lipkleur vind ik het toch wel heel belangrijk dat de kleur netjes zit, dus je hebt veel geduld en precisie nodig wanneer je Copenhagen aanbrengt. De kleur dekt helaas niet heel egaal, zoals je ook op de foto kunt zien. Wel is hij weer heel erg mooi echt mat! Ook deze heeft niet een geweldige houdbaarheid, je moet hem echt wel bijwerken nadat je wat hebt gegeten. Ook geeft hij af wanneer ik drink. Bijwerken gaat bij Copenhagen ook iets moeilijker, de kleur wordt dan nog weer iets minder egaal.

NYX Soft Matte Lip Cream

Ze zijn beide fijn, maar helaas niet zo fijn als verwacht. De NYX lipcream brengt niet zo netjes aan, maar daar kun je ook een kwastje voor gebruiken. Wat ik wel echt balen vind is dat hij aardig gauw slijt, ik had gehoopt dat de lip creams langer zouden blijven zitten. Stockholm zal ik wel vaak gaan gebruiken, maar wanneer ik een donkere lip kleur wil dragen, dan kies ik toch liever voor een lipstick in plaats van Copenhagen.

Wat vind jij van de soft matte lip creams van NYX?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Moniek

  Ah, deze zag ik nog liggen! Maar ze hadden Stockholm helaas niet meer. Wat een prachtige kleur. Wel heel jammer dat ze niet zo lang blijven zitten, zou je wel verwachten.

  22 april 2016 at 19:13
  • Reply Sarah

   Ah jammer, Stockholm is zo mooi! Jaa, dat viel me wel tegen. Maar misschien had ik te hoge verwachtingen haha. Verder is Stockholm wel heel fijn!

   25 april 2016 at 09:59
 • Reply Saraya

  Twee mooie kleurtjes, ze staan je prachtig 🙂
  X

  22 april 2016 at 21:21
  • Reply Sarah

   Thanks Saraya! 🙂

   25 april 2016 at 09:59
 • Reply Lindsey Beljaars

  Deze zijn zoo fijn! Ik heb London, Milan en Ibiza maar ik heb er nog meerdere op mijn wishlist staan. Beide vind ik je top staan!

  23 april 2016 at 12:17
  • Reply Sarah

   Oooh, leuk! 😀 Thanks Lindsey!

   25 april 2016 at 09:59

  Leave a Reply