Follow:

The sweet life of Sarah – bios & feestjes

PicMonkey Collage

De tijd vliegt voorbij! Vorig weekend zaten we nog in Bremen en nu is er al weer een week voorbij. Ik genoot van een paar dagen lente weer, ik kon eindelijk mijn nieuwe schoenen aan, ik bracht een bezoekje aan de bios en vierde twee feestjes met cupcakes en taart. Kijk je mee naar wat ik nog meer heb beleefd afgelopen week? 

20160407_174051

Het was mooi weer, dus ik kon eindelijk mijn zilveren brogues aan, yay! Begin van de week waren mijn zusje en ik bijna tegelijk klaar met werken, dus ik ging op haar wachten zodat we samen met de bus naar huis konden. Gelukkig scheen het zonnetje dus ik ging lekker buiten zitten. Het waaide helaas wel nog MEGA hard! Ik moest mijn schoenen nog even inlopen maar inmiddels zitten ze al een stuk fijner. En ik vind ze zo TOF! <3

20160411_161333

Dinsdag had ik avonddienst dus overdag kon ik van het mooie weer genieten. Ik heb een paar van mijn moestuin plantjes verpot en lekker in de zon gezeten, met kletskoppen. Yum, die dingen zijn zo lekker, vooral wanneer de een beetje zacht zijn  geworden.

20160413_123109

Woensdag haalde ik tijdens de lunch deze geitenkaas/linzen salade. Hij leek me super lekker en de vorige keer was hij uitverkocht. Ik was dus mega blij dat hij er nu wel was! Op werk aangekomen schrok ik me wild van die groene deeltjes. KORIANDER?! Dat vind ik namelijk super vies. ‘Gelukkig’ bleek het peterselie. Helaas kwam ik er al gauw achter dat ik ook niet heel erg fan ben van peterselie. En er zat véél in joh! Zo stom. Ik heb heel veel er uit gevist maar uiteindelijk heb ik toch wat van de salade weg gegooid omdat het echt niet lekker was. Super zonde. Volgende keer maak ik het wel zelf!

IMG-20160418-WA0002

Zaterdag was ik super blij dat het weekend was. De hele zaterdag ochtend heb ik ook niets uitgevreten. Zo fijn is dat soms! Halverwege de middag heb ik nog een paar plantjes verpot en daarna ging ik me klaar maken voor de opening van de garage van mijn neef. Het is heel mooi geworden! Is je auto kapot en woon je in de buurt van Drachten? Ga naar Autoservice D&D 😉 De cupcakes waren trouwens super lekker, én er was saté! Yay!

IMG-20160418-WA0006

Na het feestje gingen Marco en ik naar de bioscoop. Ik nam lekker veel zoute popcorn, dat is echt mijn bioscoop guilty pleasure. We gingen naar Batman vs. Superman (nope, niet naar Kung Fu Panda ;)) en de film viel ons beide helaas best wel tegen. We hebben niet vaak dat een film tegen valt in de bios, maar nu helaas wel. Jammer! Zie je trouwens die poster achter me? Pinda, crispy & choco M&M’s in 1 zak. Genius!

IMG-20160418-WA0003

Zondag vierden we de verjaardagen van de ouders van Marco. Wat is het beste aan verjaardagen? Left over taart! Toen de visite weg was gingen we Ant Man kijken (die vond ik  wel heel leuk!) met een taartje on the side. En toen was het weekend alweer voorbij gevlogen. Of nou ja, voor mij niet helemaal gelukkig, ik ben vandaag namelijk nog vrij 🙂

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply