Follow:

The sweet life of Sarah – lunch date & The Jungle Book

PicMonkey Collage

Ik heb een heerlijk weekje achter de rug! Maandag en donderdag was ik vrij, heel fijn even een rustig weekje. Ik heb dingen van mijn to do list af kunnen strepen en verder heb ik veel leuks gedaan. Ik had een lunch date met Elis, we ontdekten een nieuwe hotspot, ik genoot van het lente weer en ik ging naar een hele toffe film in de bioscoop. Kijk je mee naar mijn week?

20160419_111054

Pien is een echte zon aanbidder. Zodra er een aantal zonnestraaltjes naar binnen schijnen, gaat hij in de zon liggen! Soms neemt hij hele schattige poses aan tijdens het slapen, ik vond zijn pootjes nu ook weer zo cute <3

20160421_125436

Donderdag was het heerlijk weer en ik was vrij yay! Ik heb een paar dingen voor mijn blog gedaan, maar daarna ook lekker in de zon gezeten met Pien. Heerlijk! Ik kan niet wachten totdat we écht lente weer hebben. Al die regen en af en toe sneeuw tussendoor vind ik maar niks. Die boom hierboven is trouwens nog net niet helemaal in bloei. Zo mooi als hij dat wel is! Nog even afwachten helaas.

IMG-20160422-WA0008

Vrijdag middag ging ik na mijn werk lunchen met Elisabeth, een oud collega. Ohhh, wat was het gezellig! We hebben heerlijk bijgekletst. We hebben ook héérlijk gegeten! Sarah paparazzi had haar camera mee 😉 er komt deze week een blogje online over deze leuke hotspot in Leeuwarden.

IMG-20160424-WA0009

Zaterdag haalden Julia en ik ons lieve, mooie nichtje Luisa op! We gingen naar de bios, nog voor haar verjaardag. Marco ging ook mee, we hadden met hem afgesproken bij de bios. We gingen naar The Jungle Book! Het was een hele toffe film, echt een aanrader. Prachtig gemaakt en het is zo’n leuk verhaal! Ik hou van ‘echte’ Disney films. Het was gezellig met zijn vieren <3

IMG-20160425-WA0002

Zondag gingen Marco en ik aan het einde van de dag een stukje rijden. We reden van mooi weer de regen in. De wolken zagen er zo dreigend uit! Maar Friesland is echt prachtig, ik kan genieten van zulke ritjes waarbij ik op plaatsen kom waar ik nog nooit ben geweest.

Volgend weekend heb ik weer héél veel leuks op de planning staan, ik heb er zin in!

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nicky

  Leuke activiteiten had je deze week! Ik heb niet zo veel van het mooie weer kunnen genieten, maar ik ben ervan overtuigd dat we nog mooi weer zullen krijgen! 🙂

  25 april 2016 at 18:44
  • Reply Sarah

   Oooh, ik hoop het zo! Ik ben toe aan heel veel zon! 😀

   25 april 2016 at 20:05
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, ik heb de film ook gezien en het was inderdaad de moeite!
  X

  25 april 2016 at 19:39
  • Reply Sarah

   Ooh leuk! Hij was heel tof he! 😀

   25 april 2016 at 20:05

  Leave a Reply