Follow:

The sweet life of Sarah – weekendje Bremen

PicMonkey Collage

Afgelopen weekend had ik alweer 5 jaar, 5 maand en 5 dagen verkering met het liefste vriendje van de wereld. We hadden de 5 jaar niet echt gevierd, dus een tijdje terug besloten we nu een weekendje weg te gaan. We gingen naar Bremen aangezien dat voor ons niet erg ver weg is, maar wel in het buitenland, dus weer eens wat anders! We gingen eerst nog langs ons huis voordat we op pad gingen. Daar stond een leuke verrassing toen we onze badkamer in liepen haha. Benieuwd wat het was en wat we allemaal hebben beleefd in Bremen? 

IMG-20160408-WA0001

Tadaaa, we hebben een bad! Hoe weird is dit? Ik had echt nog niet verwacht dat er al een bad in zou zitten, haha! Ik ben zooo benieuwd hoe de uiteindelijke badkamer er uit gaat zien. We zijn niet erg voor safe gegaan qua stenen, dus ik hoop maar dat het mooi wordt. De buitenkant van het huis is bijna helemaal af, de steigers zijn ook bijna weg. Wat een verschil, het lijkt zo groot ineens! Verder zijn ze binnen begonnen met stucen, spanneeend!  Ik kan echt niet meer wachten nu hoor, haha!

IMG-20160409-WA0015

Daarna op naar Bremen! We waren er eind van de middag al. Na het inchecken gingen we naar een winkelcentrum in de buurt. Het was een super groot overdekt winkelcentrum, heel gaaf! We gingen eerst wat eten bij de food court, bratwurst voor mij of course, en daarna even shoppen. We eindigden de dag met Captain America. Super handig wanneer je in een ander land gaat Netflixen, allemaal nieuwe films 😉 De volgende ochtend gingen we eerst op zoek naar ontbijt: lekkere donuts!

IMG-20160409-WA0006

Het was heerlijk weer dus we konden lekker buiten zitten. Toen we ons ontbijt op hadden liepen we richting centrum. Onderweg kwamen we deze molen tegen, we hadden net zo goed in Nederland kunnen zijn haha! De bloemen er voor waren wel ontzettend mooi! Allemaal verschillende kleuren viooltjes.

IMG-20160409-WA0014 IMG-20160409-WA0005

We gingen op zoek naar de Bremer Stadsmuzikanten! Bleek dat we die al lang voorbij waren gelopen zonder dat we het door hadden haha! Het was super druk bij het beeld, er stonden steeds hordes toeristen om heen. Toen het even rustig was knipte ik snel de foto die je boven ziet. We wouden ook nog snel een selfie maken maar toen stond er ook net weer een vrouw tussen de poten van de ezel.

IMG-20160409-WA0012

We hebben ook rondgelopen in het wijkje Schnoor. Dat was misschien nog wel het leukste van de stad. Allemaal kleine gezellige straatjes. Er liepen wel een hoop creeps in de stad dus ik hield steeds mijn tas aan de voorkant. Ubertoerist haha! Lunchen deden we bij Jackie Su, een Aziatisch restaurant vlakbij de winkelstraat. Het was erg lekker! De winkelstraat viel overigens wel wat tegen. Er was wel een Zara, Mango en Lush, maar die heb je in Nederland ook wel. Verder veel saaie kleding winkels.

IMG-20160409-WA0008

Dit plein was ook heel mooi! Maar verder waren we niet mega onder de indruk van Bremen. Na de lunch hebben we nog wat gewandeld maar toen hadden we het ook wel weer gehad. We hebben Iron Man gekeken op onze hotelkamer, eten gehaald en daarna deel twee gekeken. Zondag gingen we al weer terug naar huis! Hoewel Bremen niet erg spannend was heb ik het heel erg naar mijn zin gehad! Ik heb nu al zin in onze volgende city trip <3

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  Wel lekker zo’n weekendje weg! En grappig om te zien dat het bad al in jullie nieuwe huis staat!

  11 april 2016 at 16:40
  • Reply Sarah

   Heerlijk! Haha, ja heel gek he! 😀

   11 april 2016 at 19:41
 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, zo te zien hebben jullie een leuk weekendje gehad 🙂
  X

  11 april 2016 at 19:48
  • Reply Sarah

   Het was een super leuk weekendje! Thanks Saraya! 😀

   11 april 2016 at 20:13
 • Reply Nina Simplynspecial

  Ah super leuk! Ik vind Bremen wel een leuke stad. Vanaf hier wel zo’n 4 of 5 uur rijden hihi. Lijkt me wel leuk om snel weer eens te gaan kijken!

  11 april 2016 at 20:40
  • Reply Sarah

   Maar jij bent dan ook DM fan hè? Haha! Ooh ja, vanaf jou is het alweer een stukje verder rijden helaas 🙁

   15 april 2016 at 19:02
 • Reply Daphne

  Aaah lucky you met je bad. Die van ons wordt er over anderhalve maand uitgesloopt. meh!

  11 april 2016 at 21:43
  • Reply Sarah

   Oh nooooo, dat is echt niet cool! Ik zou niet meer zonder bad willen haha!

   15 april 2016 at 19:02

  Leave a Reply