Follow:

Zilveren brogues

Zilveren brogues

Al tijden was ik op zoek naar zilveren brogues! Helaas zijn ze niet echt makkelijk te vinden. Wanneer ik wél een paar had gevonden dan zaten ze niet lekker, waren ze toch niet helemaal zoals ik ze wilde of waren ze te duur. Toen ik deze zilveren brogues zag was ik op slag verliefd! Hoewel ik ze geweldig vond, vond ik ze toch ook echt iets te duur. Dus ik heb netjes afgewacht en tijdens Glamour Day sloeg ik mijn slag. Ik liep de winkel uit met een prachtig paar zilveren brogues en een big smile op mijn gezicht. 

Zilveren brogues Zilveren brogues Zilveren brogues

Ik kocht de brogues bij de Costes en ze hebben alles wat ik zocht! De zilveren kleur is mooi, niet te nep, het model is mooi en ook de fringes vind ik ontzettend tof. Mocht ik ze ooit eens zat worden, dan kan ik de fringes er ook heel makkelijk af halen! Mijn hak moet nog een beetje wennen wanneer ik er in loop, maar op dat na lopen ze ook nog eens lekker. Ik had nooit verwacht dat ik zilveren schoenen zou kopen, maar ik heb ze nu dan toch en ik ben er ontzettend blij mee! Ik hou wel van schoenen die een beetje anders zijn, ze kunnen je hele outfit een boost geven.

Zou dit ook iets voor jou zijn of juist niet?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Iris

  Wat een cuties! Ik wil al een tijdje zilveren schoenen, maar ik heb het perfecte paar nog niet gevonden helaas!

  16 april 2016 at 08:52
  • Reply Sarah

   Thanks! Ah, moeilijk is dat he!

   18 april 2016 at 10:55
 • Reply Mariska

  Oh wat een pareltjes! Ze zijn echt mooi!

  16 april 2016 at 10:28
  • Reply Sarah

   Dankje Mariska! 😀

   18 april 2016 at 10:55
 • Reply Astrid

  Zilveren schoenen, jaaaa <3 Ik snap dat je ze graag wilde hebben. Zou ze graag eens bij een outfit zien op de foto.

  18 april 2016 at 22:09
  • Reply Sarah

   Ik hoop dat het deze week gaat lukken om outfit foto’s te maken! 😀

   19 april 2016 at 14:48
 • Reply Lana

  Super leuke schoenen, ik houd van zilverkleurige shoes haha!

  19 april 2016 at 11:29
  • Reply Sarah

   Thanks! Ik ook, ze zijn zo tof! 😀

   19 april 2016 at 14:48

  Leave a Reply