Follow:

Summer cravings

IMG-20160506-WA0041

Ohh, wat heb ik zin in een zomer dankzij het heerlijke weer de afgelopen dagen! Lekker elke dag zonder jas naar buiten, picknicken, buiten eten, jurkjes en rokjes aan, ijsjes eten, naar het strand en zonnebaden.  Ik vind de wereld echt een stuk leuker wanneer de zon schijnt, iedereen lijkt zo veel blijer en gelukkiger!

Deze zomer gaan we eindelijk verhuizen, extra speciaal dus. Hierdoor hebben we helaas nog geen vakantie geboekt, misschien gaan we ook wel niet weg deze zomer? Ik ga in ieder geval wel een paar dagen naar Verona met een vriendin. Gister hebben we de tickets geboekt, woohoo! ZO veel zin in. Ik ben echt Italië fan en ik ga elke dag minstens 1 ijsje nemen.

Heb jij al plannen voor de zomer?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply