Follow:

The sweet life of Sarah – Den Haag & Tong Tong Fair

PicMonkey Collage

Afgelopen weekend was het onverwacht lekker weer en daar was ik erg blij mee, want ik was een weekend in Den Haag! Marco en ik gingen naar Den Haag voor de Tong Tong Fair, maar dat was natuurlijk niet het enige wat we daar bezochten. 

IMG-20160528-WA0006 IMG-20160528-WA0021

Vrijdag aan het einde van de middag kwamen we aan in Den Haag. Den Haag ik mijn favoriete stad in Nederland, ik vind het altijd zo fijn als ik hier weer ben! We gingen gezellig uit eten naar een Argentijns steakhouse en daarna gingen we Netflixen in ons hotel. Zaterdag gingen we shoppen, yay! Ik kocht 1 top, er was niet veel leuke kleding in de winkels. Tijdens het shoppen kwam ik Esther van www.esthersvision.nl nog tegen en Sharon van Create the look, hoe toevallig!

20160528_182055

Aan het eind van de middag gingen we richting de Tong Tong Fair, dit is een groot jaarlijks Indisch festival! We waren nog nooit geweest, maar we waren wel erg benieuwd. Het was veel groter dan we hadden gedacht, maar er was wel veel van hetzelfde. Ook was het erg druk en warm, gelukkig konden we buiten zitten eten. Maar het was wel heel leuk om eens te zien! En we hebben lekker veel spekkoek ingeslagen 😀

20160529_122100 20160529_132806

Zondag moesten we helaas alweer uitchecken. We hebben super lekker geluncht, ik had een club sandwich met carpaccio, zooo lekker! Ik kreeg er chippies bij, dat heb ik nog nooit eerder gehad. Daarna had ik zin in een toetje en ik had gezien dat er een Yoghurt Barn in de buurt zat. Dat wou ik altijd al eens proberen. Het was lekker joh! Jammer dat het niet in Friesland zit.

20160529_150658

In de middag gingen we op visite bij mijn zusje. Ze is net verhuisd dus ik kon haar nieuwe huisje eindelijk eens zien. En ze had een nieuw hondje, zooo schattig!

Hoe was jouw week? Ben je wel eens bij de Tong Tong Fair geweest?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anouk

  Zo chill een weekendje weg! Ik ben nog nooit naar het Tong Tong festival geweest, maar het lijkt mij erg gezellig! X

  2 juni 2016 at 13:33
  • Reply Sarah

   Jaa, ik hou van weekendjes weg! Jaa, het is zeker gezellig 😀

   5 juni 2016 at 12:08
 • Reply Jolet

  Awh, dat hondje ziet er inderdaad super schattig uit!

  4 juni 2016 at 19:53
  • Reply Sarah

   Jaa, lief he! 😀

   5 juni 2016 at 12:09

  Leave a Reply