Follow:

The sweet life of Sarah – Utrecht & de kermis

PicMonkey Collage

Mijn week was weer niet veel bijzonders, koningsdag heb ik niet gevierd, maar de hele week keek ik al uit naar het weekend. Deze zat namelijk helemaal vol gepropt met heel veel leuke dingen! Ik ging een weekend weg, heel veel shoppen, ik verkende Utrecht met Marco en ik ging met Jeltine in Hilversum naar de kermis waar ik eindelijk eens geluk had. Kijk je mee? 

IMG-20160430-WA0016 20160429_214015

Vrijdag moest ik werken tot 13.30 uur. Daarna ging ik met zusje en collega richting Amsterdam! Ondertussen reed Marco naar Houten, waar hij in het van der Valk hotel in checkte. Hij stuurde me bovenstaande foto van het uitzicht vanaf de kamer op verdieping 15! Wij waren rond 16.00 uur in Amsterdam en na een kleine stop bij de Mac gingen we in de rij staan voor een sample sale van SuperTrash. Whoohoo, eindelijk was er weer eens een sample sale! En ik moet zeggen, ik ben erg goed geslaagd. Hierboven kun je de buit zien. Rond 19.30 uur stonden we weer buiten (jup, zo lang waren we binnen) en ging ik met de trein richting Houten.

IMG-20160430-WA0030 IMG-20160430-WA0008

Zaterdag begonnen we met een ontbijt en ik moet zeggen dat het ontbijt bij van der Valk Houten toch wel het fijnste is wat ik tot nu toe heb gehad. Je hebt er naast de standaard dingen muffins, havermout koekjes, worstenbroodjes en verschillende smoothies. Nice! Ik heb echt gesmuld. Ik zat ook behoorlijk vol want rond de lunch had ik nog steeds geen trek. Na het ontbijt gingen we Utrecht verkennen en natuurlijk een beetje shoppen. De stad vind ik erg mooi, maar niet erg praktisch om te winkelen. Zo veel verschillende straatjes haha!

IMG-20160430-WA0022 IMG-20160430-WA0027

Vlak voordat we die selfie maakten liepen we door de winkelstraat en was ik totaal niet aan het opletten waardoor ik keihard en pontificaal tegen een paaltje op liep, haha! Wie heeft dat ook wel eens gehad? :p Gelukkig deed het geen pijn! Het enige wat ik kocht was trouwens een Funko sleutelhanger en deze awesome teckel sokken van Pull & Bear 🙂 Aan het einde van de dag gingen we nog langs een feestje van de PvdA, omdat ze 70 jaar bestaan. Ik ben nou niet bepaald fan van politiek en politici, maar ik heb me wel vermaakt!

20160501_151727 20160501_193629

Zondag ging Marco na het uitchecken naar nog een feestje van de PvdA en ik ging met de trein richting Hilversum, bij Jeltine haar nieuwe stulpje kijken! Ze heeft altijd vrijwel naast me gewoond en nu woont ze in Hilversum, so weird! We hadden geluk want er was dit weekend kermis en Jeltine is wel echt mijn kermis maat. We gingen in een achtbaan, het spookhuis, we namen heerlijke churros en natuurlijk kon ik het niet laten om even te grijpen. Ik deed tien euro in de grijpmachine, daarmee kon ik 25 keer grijpen. Helaas pindakaas had ik geen geluk, dus ik gooide er nog gauw twee euro achteraan. En ja hoor, bij de 26e keer viste ik deze mooie minion uit de bak! Yay, ik heb nu al weer zin in de volgende kermis hehe.

Hoe was jouw weekend? Heb jij nog iets leuks gedaan met koningsdag?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Saraya

  Leuke foto’s, wauw mooie aankoopjes trouwens 🙂
  Die Minion knuffel is zo schattig!
  X

  3 mei 2016 at 21:32
  • Reply Sarah

   Thanks! Jaaa, hij is cute he 😀

   5 mei 2016 at 18:30
 • Reply Melissa

  Aaah wat een super leuke sokken zeg! En churros altijd lekker!

  3 mei 2016 at 22:57
  • Reply Sarah

   Ja tof zijn ze he! Jaa, love churros 😀

   5 mei 2016 at 18:30

  Leave a Reply