Follow:

Bloggers in de spotlight!

PicMonkey Collage

Eén van mijn grootste hobby’s is bloggen, maar wat ik ook ontzettend leuk vind is het lezen van andere blogs! Daarom ga ik vandaag een paar leuke blogs in de spotlight zetten. Ben je op zoek naar nieuw leesvoer? Lees dan gauw verder! 

Beauty Unboxing

Zoals je vast al aan de naam had gezien, vind je op deze blog een overload aan beauty artikelen, maar ook komen er outfits voorbij. Ik vind de lay-out van de blog heel mooi en overzichtelijk en Jamey maakt ontzettend mooie foto’s!

Ordinary Odd

Op de blog van Irina vind je veel verschillende soorten artikelen, over beauty, fashion & lifestyle. Ook vlogt ze, de vlog van haar vakantie op Santorini vind ik heel gaaf! Santorini staat op mijn travel wishlist dus heel leuk om daar beelden van te zien 🙂

Me-licious

Op Me-licious vind je ook veel verschillende soorten artikelen, over van alles en nog wat, zoals food, health en ook beauty. Wat ik zelf super leuk vind, is dat Mariëlle ook een nieuwbouwhuis heeft gekocht, net als wij! Die van haar is al opgeleverd, whoo zo gaaf!

Daphne Lippmann

Bij deze naam moet ik altijd denken aan Deborah Lippmann, mijn favoriete nagellak merk hihi. Nagellak is ook zeker iets wat je terug vindt op deze blog, samen met een hoop andere beauty artikelen! Af en toe komt er ook nog een ander artikel voorbij over bijvoorbeeld lifestyle.

Budgetella

Bugetella is een online magazine. Als je fan bent van budget dingen dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen. Er komen artikelen voorbij over verschillende onderwerpen, zoals fashion, reizen en beauty, maar dan budget gerelateerd!

Ik hou van beauty

Ik hou van beauty gaat over, hoe kan het ook anders, beauty! Er komen reviews, DIY’s en tutorials voorbij, allemaal beauty gerelateerd. Ben je een beauty fan, neem dan zeker eens een kijkje op deze blog!

Matte and Shimmer

Nog meer beauty! Op Matte and Shimmer komen ook lifestyle & food artikelen voorbij, maar de meeste zijn beauty gerelateerd. Ik vind het gaaf dat op Matte & Shimmer vaak beauty producten uit het buitenland voorbij komen. En de wenkbrauwen van Mariska, liefde!

Esmée Lifestyle

Je had het vast al verwacht maar op deze blog vind je vooral lifestyle artikelen. Ik vind de lay-out van de blog erg mooi! Ook is Esmée net begonnen met vloggen. Ik vind dat ze het heel leuk doet en ze maakt ook erg mooie foto’s.

Kende jij deze blogs al? Heb jij nog must reads voor mij?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mei Qi

  Ik ken alleen M&S, die andere ken ik niet! Maar altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  22 juni 2016 at 19:58
  • Reply Sarah

   Jaa, altijd leuk he! 😀

   23 juni 2016 at 13:52
 • Reply Jolet

  Ik heb jou ook even in het zonnetje gezet op mijn blog, vind dit zo’n leuk initiatief!

  24 juni 2016 at 13:11
  • Reply Sarah

   Wat ontzettend leuk Jolet, thanks! 😀 <3

   25 juni 2016 at 10:54

  Leave a Reply