Follow:

Krakau – Polen

Krakau

Vorige week begon onze citytrip met srprs.me, we hadden dus geen idee waar we terecht zouden komen. Toen we hoorden dat we naar Krakau gingen hadden we eigenlijk nog steeds niet echt een idee. We waren beide nog nooit eerder in Polen geweest dus we waren erg benieuwd. Toen we voor het eerst in de stad liepen vielen we van de ene verbazing in de andere, wauw, wat een prachtige stad! Ik laat je een hoop snapshots en een vlog zien.

Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau Krakau

Ben jij al eens in Polen geweest? Had jij gedacht dat de stad zó mooi zou zijn? Ben jij wel eens met srprs.me op citytrip geweest?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply evelien

  Wauw krakau ziet er prachtig uit! Ben er helaas nog nooit geweest, ook nog nooit in Polen. 🙂
  Liefs! Evelien

  27 juni 2016 at 18:11
  • Reply Sarah

   Het is zeker een aanrader, zo’n mooie stad! 😀

   28 juni 2016 at 08:49
 • Reply Svenja

  Wauw, wat is het daar mooi Sarah, echt net een sprookje inderdaad! Leuk om te zien dat jullie zo hebben genoten! Ik zou het heet spannend vinden zo een verrassingsreis, maar gelukkig heeft het positief uitgepakt!

  28 juni 2016 at 10:16
  • Reply Sarah

   Ik vond het ook best wel spannend hoor, maar het heeft inderdaad heel positief uitgepakt! 😀

   28 juni 2016 at 11:30
 • Reply Tessa

  Ziet er heel mooi uit en is niet echt een stad waar je denk ik zelf voor zou kiezen. Ik zou ook nog graag een keer zo’n reisje maken lijkt me zo tof en spannend.

  28 juni 2016 at 18:39
  • Reply Sarah

   Nee idd, daarom vind ik het ook zo leuk dat wij er naar toe gingen! 😀 Jaa, zeker doen!

   29 juni 2016 at 08:16
 • Reply Rebecca

  AH wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik hoop ergens deze tijd ook nog eens een reis te maken met sprs.me! Normaal zou ik echt niet zo snel naar Polen gaan, maar als je er ineens naar toe word gestuurd is het natuurlijk super leuk. Spannend, maar gelukkig heeft het goed uitgepakt!

  28 juni 2016 at 21:43
  • Reply Sarah

   Thanks Rebecca! <3 Ooh gaaf, ik ben nu al heel benieuwd waar jij dan heen gaat haha! Jaa gelukkig wel 😀

   29 juni 2016 at 08:18

  Leave a Reply