Follow:

Update on life

PicMonkey Collage

Zo, het is een tijdje geleden dat hier een blogje verscheen. Maar ik ben er nog hoor! Ik heb nu even vakantie, waardoor ik eindelijk tijd heb om mijn blog en andere belangrijke dingen meer aandacht te geven. Laat ik je even een update on life geven, over onder andere de oplevering van ons huis en onze laatste awesome citytrip! 

Huis

Yay, we hebben een datum voor de oplevering van ons huis! 20 juli krijgen we eindelijk de sleutel en daarna kan het klussen beginnen. We verwachten dat we in augustus gaan verhuizen. Super fijn dat we nu eindelijk een datum hebben waar we naar uit kunnen kijken. Ik ben al druk bezig met inpakken. Ik ben er wel weer achter gekomen dat ik een ongelofelijke hoarder ben, want ik heb al 10 verhuisdozen vol en mijn kamer is nog lang niet leeg. Oeps!

Srprs.me

Omdat we gaan verhuizen hadden we geen zomer vakantie geboekt. Ik heb nu vakantie, die bestemd was voor de verhuizing, maar dat duurt dus nog wel even en ruilen kan helaas niet meer. Ik had zin om dan toch nog wel even een paar dagen weg te gaan, dus Marco en ik hebben een 4 daagse citytrip bij Srprs.me geboekt!  We gingen naar Krakau in Polen, super gaaf! Binnenkort zal ik er meer over vertellen.

En verder?

Verder gaat alles zijn gangetje. Ik zal proberen om vanaf nu weer wat regelmatiger gaan bloggen. En ik hou je natuurlijk op de hoogte van onze verhuizing! Ik heb er zo veel zin in 😀

In the meantime kun je me ook volgen op Instagram en ik ben ook te vinden op Snapchat als ohsobeautifulnl.

Heb jij nog plannen deze zomer?

Liefs Sarah

 

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Monique | WritingMonique

  Bij verhuizen merk je vaak pas hoeveel spullen je hebt, haha! Geniet van je vakantie, en ik ben benieuwd naar je avonturen in Polen!

  26 juni 2016 at 10:10
  • Reply Sarah

   Dit is mijn eerste keer verhuizen en ik sta echt versteld van de bende hahaha. Thanks! 😀

   27 juni 2016 at 13:55
 • Reply Mariska

  Ja, met verhuizen ontdek je pas hoe veel spul een mens in de loop van tijd verzamelt, echt niet normaal, haha. Maar wel heel spannend allemaal! Leuke foto’s weer!

  26 juni 2016 at 13:02
  • Reply Sarah

   Ooh verschrikkelijk inderdaad haha! Thanks! 😀

   27 juni 2016 at 14:22
 • Reply Lindsey Beljaars

  Oeh leuke update! Tof dat je naar Krakau bent geweest, ben benieuwd naar je ervaringen!

  27 juni 2016 at 11:02
  • Reply Sarah

   Thanks! Ja heel tof, als ik de vlog af krijg dan komt er vandaag nog een blogje over online 🙂

   27 juni 2016 at 14:22

  Leave a Reply