Follow:

The sweet life of Sarah – Fashion week & friends

PicMonkey Collage2

Whoe, wat gaat de tijd hard! Vandaag laat ik je zien wat ik de afgelopen 2 weken heb beleefd. Ik ging naar Fashion Week in Amsterdam, ik ging taart eten met 2 lieve vriendinnen, ik ging uit eten en dankzij een nieuwe gadget kan ik de me de hele dag bezig houden met mijn nieuwe hobby. Kijk je mee? 

 • Vrijdag 8 juli was ik uitgenodigd voor de show van Spijkers & Spijkers tijdens Fashion week Amsterdam. Ik vind het altijd ontzettend leuk om mee te maken en de SS17 collectie van Spijkers & Spijkers is echt práchtig! Ik zou bijna alle items wel in mijn kledingkast willen. Ik had geluk, want toen ik weer naar huis zou reed een vriendin van mij vanuit Hilversum richting Friesland, dus ik kon mee rijden. Scheelde weer een rit in de trein!
 • Ik had eindelijk weer eens met Wilma & Nienke afgesproken. Het is altijd super gezellig met die 2 <3 We zijn alle drie taart fans, dus uiteraard hebben we een heerlijk stukje taart gegeten. Daarna nog lekker geshopt, het was een super gezellig dagje!
 • Ik was (oké ben) hooked aan Pokémon Go! Ik wil natuurlijk alle Pokémons sparen dus ik was de afgelopen week zowat elke pauze en elk vrij momentje buiten te vinden. Heerlijk! Een nadeel aan de game is dat je batterij zo snel leeg gaat. Gelukkig had ik op de dag dat ik het spel downloadde een draagbare oplader van GSMpunt ontvangen. IDEAAL! Als mijn mobiel bijna leeg is dan doe ik hem aan de draagbare oplader en hoppa, hij is zo weer vol.
 • Marco en ik gingen vrijdag tegels uitzoeken voor ons toekomstige terras, woohoo! Ook dat is best moeilijk zeg, gelukkig waren we er aardig snel uit. In de avond gingen mama, Marco en ik tapas eten in Drachten. Het was al een tijdje geleden dat we tapas hadden gegeten en het was ontzettend lekker!
 • Zaterdag gingen we weer huis inkopen doen. We hebben deze keer alleen lampen gekocht. Zo gek dat je je hele inboedel bij elkaar moet kopen. Ik hoop maar dat alles bij elkaar past straks haha! Dit tafeltje vinden we leuk, maar we zoeken eigenlijk 1 met een houten blad. Tips anyone?

Hoe was jouw week? Ben je ook hooked aan Pokémon Go of juist niet?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sarah

  Haha, ik ben ook hooked aan Pokémon Go. Dat is gewoon te leuk 🙂

  23 augustus 2016 at 11:24
  • Reply Sarah

   Haha, echt hè! 🙂

   24 augustus 2016 at 07:49

  Leave a Reply