Follow:

The sweet life of Sarah – suppen en Brabant!

PicMonkey Collage

Boohoo, mijn vakantie zit er al weer op! Een zomervakantie met alleen maar regen, super balen! Gelukkig heb ik wel een paar leuke dingen gedaan zoals shoppen en suppen, lees je mee? 

 • Krakau! Wat was ik blij dat we toch een paar dagen weg gingen. Via srprs.me kwamen we in Krakau terecht waar ik in mijn vakantie toch nog heb kunnen genieten van zon. Oh en wat is Krakau een prachtige stad!
 • Flip en Pien! Flip kwam bij ons langs en arme Pien heeft geen rust gehad. Flip is soms een heel druk draakje en hij liep de hele tijd achter Pien aan. Zo in de mand samen zijn ze wel heel cute toch?
 • Ik ging op een vrijdagavond met 2 vriendinnen suppen hier in de buurt. Ik was heel benieuwd of ik het leuk zou vinden en of het moeilijk zou zijn. Na even oefenen bleek het helemaal niet zo moeilijk en hartstikke leuk! We hadden gelukkig ook prachtig weer, tussen de buien door, dus ik heb echt genoten van het Friese landschap en de zon, terwijl ik een work out deed. Ideaal!
 • We gingen weer een kijkje nemen bij ons huis. De wc en badkamer zijn inmiddels zo goed als af en allemaal andere dingen worden nu ook afgewerkt. Nog een dikke 2 weken en dan wordt ons huis opgeleverd, woohoo!
 • Omdat het de tweede week van mijn vakantie alleen maar zou gaan regenen, mocht ik papa’s auto lenen om bij mijn zusje te logeren in Brabant. Ik zou 1 nachtje blijven, maar het werden er 3. Het was gezellig! <3 Draakje Flip was er natuurlijk ook, het is zo’n schatje. Hier ging hij tussen mijn teckel sokken spelen haha.
 • We gingen shoppen in Den Bosch en daar spotte ik een Yoghurt Barn, whoohoo! Ik ben echt Yoghurt Barn fan, zoveel lekkers daar.

Hoe waren jouw afgelopen 2 weken? Heb jij al bijna zomervakantie?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Bernice

  Lekker weekje heb je gehad! Ik heb de afgelopen tijd veel gewerkt. niet zo veel bijzonders dus haha.

  4 juli 2016 at 22:57
 • Reply Saskia

  Dit klinkt allemaal erg leuk. Toffe foto’s!

  26 juli 2016 at 18:42
  • Reply Sarah

   Thanks Saskia! 🙂

   27 juli 2016 at 08:37

  Leave a Reply