Follow:

Ik ben verhuisd!

Ik ben verhuisdWhoohoo, na maanden wachten zijn we eindelijk verhuisd! De verhuizing is ook precies de reden dat het hier de laatste tijd nogal rustig was. Naast mijn werk, het klussen, schoonmaken, inpakken, uitpakken, meubels in elkaar zetten, inrichten en de vele ritjes naar Gamma en Leen Bakker bleef er niet veel tijd over om te bloggen. But hey, I’m back! Vanaf nu zullen er weer vaker blogjes voorbij komen want ik heb het bloggen écht gemist. So stay tuned! Tussendoor probeer ik van ons nieuwe huis een thuis te maken. Wil je daar van op de hoogte blijven? Volg me dan vooral op Instagram.

Hoe gaat het met jou?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Fleur

  Wat leuk! Bren heel benieuwd naar het resultaat:)!

  30 augustus 2016 at 20:41
 • Reply Mandy

  Eindelijk woon je er!!! ik ben heel erg benieuwd hoe het eruit ziet. Voor nu GENIET!!

  31 augustus 2016 at 12:08
 • Reply Esther

  Yay zo leuk Sarah! Zal het zeker eens komen bewonderen binnenkort<3

  1 september 2016 at 13:10
 • Leave a Reply