Follow:

Het leed dat panty’s kopen heet

Laatst was ik weer toe aan nieuwe panty’s. Na heel lang uitstellen en een periode van alleen maar broeken dragen schreeuwden ook mijn rokken en jurken om aandacht. Ik moest er dan toch echt weer aan geloven. Met enige tegenzin stapte ik de Hema binnen, want als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel panty’s kopen. 

Toen ik richting de panty hoek liep zag ik een vrouw met haar handen vol panty’s en een lichtelijk gefrustreerd hoofd. Shit, dit beloofde niet veel goeds. Ik liep naar de wand vol panty’s en zag veel panty’s. Heel veel panty’s. Panty’s van 15, 20, 25, 30, 40 en 60 den. Prijzen van €1,50, €3, €4, €8 euro. Zwart, grijs, huidskleur, blauw. Zucht. Té veel keus.

Omdat ik nogal overwhelmed ben door alle panty’s loop ik een beetje in rondjes. Shit, wat zie ik daar? Nog meer panty’s. Corrigerende panty’s, push up panty’s, cosmetische panty’s, 2-pak panty’s, panty’s met printjes oh en ook nog hold-up’s, kniekousen en panty sokjes. Wat ís überhaupt een cosmetische panty?! Ik herinner me dat ik ooit de figuur corrigerende panty heb gehad, en deze beviel me best goed. Een beetje opgelucht loop ik richting de figuur corrigerende panty’s om de juiste kleur én maat uit te zoeken. Wait, what? Ze zijn €9 euro? Voor iets wat je na 1 keer dragen vaak kunt weg gooien? Nope, dat wordt hem toch maar niet.

Iets verderop hangen de 4-pak panty’s. Ze zijn goedkoper dan die ene figuur corrigerende panty. Ik lees eens goed wat er op de verpakking staat. De panty’s zijn mat glanzend. What, mat én glanzend, hoe dan?! Geïrriteerd hang ik ze weer terug. Ik draai me om naar de grote wand en besluit toch daar op zoek te gaan. Uiteindelijk geeft de prijs de doorslag. Ik neem direct 4 paar van €1,50 mee. Kan ik weer even vooruit. De volgende dag doe ik direct een rok met panty aan. Als ik de woonkamer weer in loop komt Pien me begroeten terwijl hij met zijn pootjes tegen mijn benen aanspringt. Nooo, mijn panty, vól krassen en een dikke ladder! Ben ik even blij dat ik niet die dure figuur corrigerende panty heb gekocht.

Heb jij ook zo’n gruwelijke hekel aan panty’s kopen?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Rebecca

  Haha ZO frustrerend. Ik heb echt een haat liefdes verhouding met panty’s om precies dezelfde reden.
  Ook moet ik vaak een maat 46 kopen aangezien ik er anders niet in kom..

  11 september 2016 at 09:48
 • Reply Tineke

  HAHAHAH heerlijk <3 ik haat panty's. Ze zijn me ook ALTIJD te klein, ook als ik de grootste maat neem :')

  19 september 2016 at 19:30
 • Reply Chantal

  Heel herkenbaar. En ze zijn altijd op.

  19 september 2016 at 20:28
 • Reply Eveline Fleur

  Haha oh neee zonde van je ladder! Ik heb er op zich geen hekel aan maar ik vind ze wel altijd erg duur en ze gaan nooit zo lang mee. Maar omdat ik zelf eigenlijk bijna alleen maar rokjes en jurkjes draag en geen broeken, koop ik ze ook gewoon veel, haha. Ik haal ze zelf bij het kruidvat trouwens. Sommigen kan ik dan gewoon in de wasmachine gooien en daarna weer dragen, dus dat is heel fijn! (ook de dunnere panty’s)

  24 september 2016 at 10:41
  • Reply Sarah

   Ooh, goede tip! Ik zal ook eens bij de Kruidvat kijken 🙂

   25 september 2016 at 18:29

  Leave a Reply