Follow:

Outfit – one shade of grey

Toen ik in Verona was had ik eindelijk weer eens tijd om outfits te shooten. Dit is één van mijn favoriete outfits geweest deze zomer. Ik kocht de rok en de top tegelijk, maar ik was helemaal niet van plan om ze samen te dragen. Ik vond het een beetje too much. Toch paste ik het bij elkaar en ik was fan van dit pakje! Pakjes zijn sowieso ideaal, je weet altijd wat je bij de rok of de top aan kunt. Je kunt dus altijd voor een pakje gaan als je een kleding crisis hebt haha!

bwimg_9157 bwimg_9167 bwimg_9168

De kleur vind ik ook heel erg mooi! Lichtgrijs is niet te hard, maar wel basic dus het past overal bij. Deze foto’s zijn dus gemaakt in Italië! Als je door die bruine deur ging dan kwam je uit bij onze bed & breakfast. Ik vond vooral de vloer heel erg leuk 😉

Rok & top – Costes
Sneakers – Rihanna for Puma
Lippenstift – Flat out fabulous van MAC

Ben jij ook fan van pakjes of is dat niet zo jouw ding?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Tineke

  Mooi saar! Ik vind pakjes heel tof, maar ze vallen vaak nét buiten mijn comfortzone

  30 september 2016 at 11:50
  • Reply Sarah

   Thanks! Jaa dat heb ik met bepaalde pakjes ook, maar bij deze totaal niet 😀

   3 oktober 2016 at 20:31
 • Reply Dineke

  Wauw, staat je zo leuk! Ik zou zelf de kleur niet zo kunnen dragen, maar jou staat het erg goed!

  30 september 2016 at 21:17
  • Reply Sarah

   Thanks Dineke! 😀

   3 oktober 2016 at 20:31
 • Reply Kim

  Heel leuk juist dit setje! Ik heb zelf nog geen 1 maar inderdaad, wat jij zegt; het is ideaal!

  2 oktober 2016 at 21:32
  • Reply Sarah

   Ja het is echt ideaal haha! Thanks Kim! 😀

   3 oktober 2016 at 20:31

  Leave a Reply