Follow:

Outfit – the plisse skirt

Ik vind het de laatste dagen behoorlijk koud, maar ik wou toch nog even deze nazomerse outfit delen. Want: the plissé skirt. Oh wat vind ik deze rok mooi! Was het nog maar zomer want ik had hem nog veel vaker aan willen doen. Toen ik hem in de winkel zag hangen wist ik niet hoe snel ik er naar toe moest lopen. Roze. En metallic. Yes, ik was direct verliefd.

bwimg_9326 bwimg_9328 bwimg_9330 bwimg_9349bwpicmonkey-collage

De rok is met het roze en zilver best wel opvallend (al lijkt dat op de foto’s minder) dus ik heb de rest van de outfit rustig gehouden. Een wit basic t-shirt en witte sneakers zijn altijd goed! Natuurlijk kon mijn kleine tasje niet missen. Ik ben echt fan van kleine tasjes, het scheelt zo veel gesleep met spullen. Oh mennn, ik heb nu alweer zó’n zin in de volgende zomer haha! Herfst en winter zijn ook leuk hoor, maar ik hou gewoon van warm weer.

Rok – Zara
T-shirt – H&M
Sneakers – Rihanna for Puma
Tas – Michael Kors

Wat vind jij van de plissé rok?

Liefs Sarah

 

Share
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Evelien

  Wat een superleuke rok is dat, I love it! <3 Heel mooi gecombineerd ook. Je tasje is ook zeker erg gaaf!

  16 oktober 2016 at 20:21
  • Reply Sarah

   Thanks Evelien! 😀

   17 oktober 2016 at 20:25
 • Reply Janne

  oeh die rok staat je zo mooi, heel leuk!

  16 oktober 2016 at 20:26
  • Reply Sarah

   Dankje Janne! 😀

   17 oktober 2016 at 20:25
 • Reply Mariska

  Was het weer nog maar mooi genoeg voor zo’n outfit! Staat je leuk 😀

  18 oktober 2016 at 09:21
 • Leave a Reply