Follow:

The sweet life of Sarah – finally reunited!

Afgelopen week zag ik eindelijk mijn vader weer na 3,5 maand! Dat was dus hartstikke leuk, maar iets minder leuk was dat ik nogal grieperig was. Bah, dat vind ik dus echt niet leuk aan de herfst en winter. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan afgelopen week? Kijk gauw mee!

20161012_135002 20161012_135018

Wat ik maandag heb gedaan weet ik niet eens meer, vooral huishoudelijke klusjes denk ik. Dinsdag en woensdag ging ik werken maar beide dagen was ik al niet helemaal fit. In mijn pauze haalde ik keelsnoepjes, citroenen, ananas,┬áoh, en pepernoten. Ik had er echt zin in! Ik nam expres een uitdeelzak mee zodat ik aan mijn collega’s kon uitdelen en niet een hele zak samen met Marco opat. Het was trouwens heel mooi herfstweer, maar wel koud zeg! Ik heb mijn winterjas gauw van zolder gehaald.

20161013_102618

Donderdag zouden we papa van het vliegveld halen, maar door slecht weer was zijn vlucht uitgesteld naar vrijdag. Meh! Hij is 3,5 maand in het buitenland geweest voor zijn werk. Balen dus dat hij later aan kwam, maar voor mij niet super erg want ik was echt grieperig donderdag. Ik nam veel strepsils, ananas en mijn keelpijn drankje met citroen en honing. Ik heb de hele dag ook niet veel gedaan, alleen wat series gekeken.

20161014_192051

Vrijdag kon ik gelukkig nog wel vrij krijgen dus ik kon mee papa ophalen van het vliegveld! Ik voelde me nog steeds niet goed, maar gelukkig al wel weer beter dan donderdag. We gingen eerst mijn zusje en Flip ophalen, want zij gingen ook mee naar het vliegveld. Het was super fijn om pa weer te zien! <3 Zo gek maar ook zo gewoon dat hij weer thuis is. Nadat we hem hadden opgehaald gingen we gezellig bij mijn zusje eten. Later op de dag voelde ik me gelukkig weer iets beter.

20161015_125202

Zaterdag gingen Marco en ik iets ophalen in het centrum en toen hebben we op de markt ook wat nootjes en een visje gehaald. Lekker! Verder heb ik thuis opgeruimd, wat schoon gemaakt en hebben we nog een paar kleine klusjes in huis gedaan.

20161017_200241

In de avond kwamen mijn ouders en broer & vriendin eten. Pa had ons huis alleen nog maar helemaal kaal gezien, dus hij kreeg eerst een rondleiding door ons huis. Ik heb nog een paar klusjes voor hem bewaard dus ook daarom ben ik blij dat hij weer thuis is haha ­čÖé

20161016_203144

Zondag hebben we ook nog een paar kleine klusjes in en rond het huis gedaan. Buiten was het echt heerlijk weer zeg! Aan het einde van de middag ging ik langs mijn ouders omdat er nog een klein welkom thuis feestje was voor mijn vader. En in de avond was het natuurlijk weer tijd voor Heel Holland Bakt! Zo jammer dat het alweer bijna is afgelopen.

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther

    ah wat vervelend dat je niet helemaal fit was! Volgens mij heerst het op dit moment want zelf ben ik ook mega verkouden haha. Ik moet binnenkort echt even je huisje bewonderen hoor! Ben mega benieuwd.

    17 oktober 2016 at 22:08
  • Leave a Reply