Follow:

The sweet life of Sarah – herfst!

Ik heb weer een fijne week achter de rug! Ik heb niet veel speciaals gedaan. Wèl heb ik voor het eerst een herfstige soep from scratch gemaakt, een vriendin kwam langs, ik kreeg een leuke verrassing én ik deed iets wat ik nóóit had verwacht! Oké, dat laatste klinkt best wel spannend. Valt mee hoor. Kijk je mee naar mijn week? 20161025_112719

Pien logeerde een paar daagjes bij ons. Ik vind het vaak niet veel aan om hem uit te laten, maar afgelopen week was het een paar dagen heerlijk herfst weer! Dan vind ik het na een dagje werken toch wel heel fijn om even een stukje te wandelen.

20161025_165032

Dinsdag was ik vrij! Ik kan daar soms zo van genieten. Lekker het huis schoonmaken, opruimen, bloggen, uitslapen, luieren en tosti’s eten. Hoewel het prachtig herfst weer was afgelopen week, was de wind soms behoorlijk koud. Ik merkte het ook direct aan mijn huid dus ik heb een lekker maskertje genomen.

20161027_191922

Woensdag en donderdag heb ik gewerkt en donderdag deed ik na werk het onverwachte. Dat ik dit ooit nog eens ging doen had ik nooit verwacht. Ik ging… HARDLOPEN! Zijn jullie ook zo trots op mij!? Ik heb best wel een hekel aan sporten maar nu ik een hardlooppark en een hardloop vriendin vlakbij heb had ik geen smoesjes meer. Ik ging met veel tegenzin maar… het was best wel fijn! Deze week gaan we weer 🙂 Daarna gingen Tessa en ik samen eten. Lekkere wok groenten met rijst, simpel maar zo lekker.

20161028_162359

Vrijdag kwamen mijn ouders eten en Pienie ophalen. Mama had Indisch gekookt dus dat is altijd feest haha. Ze hadden een cadeautje voor me mee genomen. Een snowglobe met een pinguïn er in. Zo cute!

20161029_151909

Zaterdagochtend gingen we opruimen en schoonmaken, daarna even naar het centrum en begin van de middag kwam Letitia langs. Ze had ons huis nog niet gezien en natuurlijk gingen we gezellig bijkletsen. Aan het einde van de middag kwamen Marco zijn ouders en mijn ouders langs en ik heb mijn fiets herfst proof gemaakt haha. In de avond gingen we serie kijken met lekker veel bonbons <3 Homeland hebben we alweer uit, boehoe!

20161030_144428

Zondag was een heerlijk lazy herfst dagje en ik heb voor het eerst in mijn leven pompoen soep gemaakt. Ik kan je vertellen, het is lekker joh! Echt een aanrader. Oh en ik mis Heel Holland Bakt wel op de zondag hoor 🙁

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply foryourstyle

  Leuke week heb je gehad! Ik ben ook wezen hardlopen, soms moet je jezelf dwingen he haha!

  1 november 2016 at 09:41
  • Reply Sarah

   Ooh, wat goed! *high five*! Ik ga nu samen met een vriendin, dan moet ik wel haha!

   1 november 2016 at 23:24
 • Reply Rebecca

  Oeh ik ben DOL op pompoensoep! Heb je een recept?
  Ik vind de fotootjes die je deelt van je huisje zo leuk en ben erg benieuwd naar de rest!

  1 november 2016 at 22:35
  • Reply Sarah

   Die app ik je! 😀 Haha, de foto’s komen bijna voorbij hoor! 😉

   1 november 2016 at 23:25

  Leave a Reply