Follow:

The sweet life of Sarah – pizza, friends & Groningen

De eerste volle week van oktober is alweer voorbij. Ik weet niet hoor, maar voor mijn gevoel is de zomervakantie nog maar net voorbij. De tijd vliegt! Ik heb een super toffe week achter de rug! Ik heb veel leuke dingen gedaan, met vriendinnen afgesproken, geshopt, té veel lekkers gegeten, gekookt en eindelijk een klusje in huis afgemaakt.

20161003_132335

Maandag & dinsdag heb ik gewerkt. Het was prachtig weer maar stiekem heel koud. Ik hou wel van dit weer. In mijn pauze ging ik een stukje lopen en heb ik even van dit uitzicht genoten op een bankje. Later in de week, op donderdag, ging ik ook wandelen in mijn pauze. Toen scheen de zon niet en vond ik het toch echt wel iets te fris. Ik heb toen mijn rondje maar ingekort en ik ben gauw weer naar binnen gegaan haha!

20161005_143731

Oké, deze foto is erg slecht maar ik plaats hem toch omdat woensdag zo leuk was! In de ochtend heb ik thuis een hoop klusjes gedaan, in de middag kwamen mijn moeder en vroegere buurvrouw langs. We gingen lunchen bij Brownies & downies, mijn nichtje werkt daar sinds kort! Super leuk om eens te kijken, ze doet het super goed! Ik had een broodje carpaccio, deze was ook erg lekker. Zeker een aanrader om eens te gaan lunchen!

20161007_141426

Vrijdag ging ik een middagje naar Groningen. Ik had nog een paar spullen nodig en ik wou nog een paar dingen voor in huis halen, zoals kussens. Dit was in Laif & Nuver, ik vind dat zó’n mooie winkel! Ik heb echter helaas niets leuks gevonden voor in huis, alleen bij de Dille & Kamille heb ik kruidenpotjes gekocht. Oh, en ook nog 2 leuke dingen bij de Weekday! Ik hou van die winkel, ik ben zo blij dat hij nu ook in Groningen zit!

20161007_175924

Na het shoppen ging ik richting Leeuwarden want ik ging eten bij Wilma! Ik had haar al té lang niet meer gezien omdat ze op vakantie was geweest dus het was erg gezellig. We bestelden pizza en omdat we beide nogal fan zijn van toetjes hebben we een paar extra toetjes besteld. Het laatste toetje was iets te veel van het goede maar ik heb wel genoten hahaha. Ik hou van pizza en toetjes!

20161008_131230

Zaterdag moesten we een paar dingen in het centrum halen en daarna gingen Marco en ik nog even lunchen. Ik nam deze broodbol met gehakt met Aziatische kruiden. Super lekker! Daarna gingen we even bij onze broers langs, ze waren beide druk aan het klussen in hun huizen. Nadat we weer op de hoogte waren gebracht van alle klus updates zette Marco mij weer op de trein richting Leeuwarden!

img-20161009-wa0005

Ik deed een rondje centrum, maar ook hier vond ik niet wat ik wou voor in huis. Daarna liep ik richting de Jumbo want ik had met deze twee babes afgesproken! We gingen eten halen en daarna snel koken omdat we 18.45 naar de bios gingen. Leeuwarden heeft 2 bioscopen en op het laatst kwamen we er achter dat we bij de verste moesten zijn, dus we waren nét op tijd. We gingen naar Bridget Jones’s Baby en hij was leuheuk! Echt een aanrader. En het was ook heel gezellige met Alie & Elvie!

img-20161009-wa0018

Zondag ging ik eerst met mama naar de kerk, daarna zette ik een pan met rendang op. Als lunch namen we allemaal homemade indo hapjes door mama gemaakt en de rendang stond te pruttelen voor het avondeten. Daarna gingen we verder met het ophangen van de gordijnen. Aan de achterkant van ons huis hadden we namelijk nog niets voor de ramen hangen! We hadden de laatste paar weken niet echt tijd gehad om de gordijnen op te hangen dus verder dan 1 haakje waren we niet gekomen. Maar pff, wat een rotwerk zeg! Na heel lang prutsen kwamen we er achter dan onze onderdelen niet helemaal klopten. Nadat we dit zelf wat hadden verbogen hingen ze EINDELIJK!

img-20161009-wa0019

Toen de gordijnen eindelijk hingen was het alweer etenstijd. De rendang was gelukkig erg goed gelukt. Zo leuk dat je van allemaal verschillende kruiden zoiets lekkers kunt maken! Pienie was trouwens ook mee, zo leuk als ik weer even met hem kan knuffelen. Ik mis hem echt wel hoor, nu ik niet meer thuis woon! In de avond hebben Marco en ik Luke Cage gekeken en ik wou natuurlijk Heel Holland Bakt kijken. Ik heb een leuke week gehad!

Hoe was jouw week? Kijk jij ook elke zondag HHB?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tineke

  Wat doe je me toch aan met al die eetfoto’s! <3

  En ik wil ook nog naar bridget Jones baby! Lijkt me zo leuk!

  10 oktober 2016 at 20:03
  • Reply Sarah

   Haha, sorryyy! Jaa doen, hij is echt super leuk! 😀

   10 oktober 2016 at 20:49
 • Reply Alie

  Het was zo leuuuuk! <3
  En die rendang ziet er zo goed uit!

  10 oktober 2016 at 21:37
 • Leave a Reply