Follow:

The sweet life of Sarah – unicorn high tea

Een hèle zoete sweet life of Sarah deze keer, want ik had een high tea bij mij thuis! De rest van de week stond ook vooral in het teken van bakken, maar ik heb ook nog andere leuke dingen gedaan. Kijk je mee naar mijn week?

20161019_180726

Maandag tot en met donderdag heb ik gewerkt. Een computer scherm is niet heel spannend, ik zal jullie hier dan ook een foto van besparen 😀 woensdag ging ik na werk ‘even’ naar de Action. You know how that goes, voor je het weer zit je hele mandje vol. Ik kon nog maar net alles houden op de fiets. Deze keer had ik het wel goed gedaan want ik was niets van waar ik nou echt voor kwam vergeten! 😀

20161020_174143

Donderdag na werk ging ik ook even snel de stad in. Ik had een paar dingen nodig maar ik het uiteindelijk niets gekocht want ik vond alles te duur haha #skeerleven. Wel fijn dat ik nu gewoon op de fiets even de stad in kan! Dat heb ik echt wel gemist toen ik nog in een dorp woonde.

20161021_120747

Vrijdag ochtend moest ik eigenlijk beginnen met bakken maar omdat mijn hoofd een chaos was ging ik alles uitstellen. Ik had nog niet gezien hoe Tineke haar nieuwe huis er ingericht uit ziet, dus ik ging bij haar langs met Pien! We gingen samen met Sofie een stuk wandelen. We hadden geluk want ik vertrok na een regenbui en de hele wandeling hebben we prachtig weer gehad. Toen Pien en ik naar huis gingen op de fiets begon het helaas KEI hard te plensen, meh. Zo zielig voor Pien want hij haat regen haha. De rest van de dag is het ook niet meer opgehouden met regenen.

20161021_220444

Vrijdag heb ik brownies gebakken, had ik tenminste iets af voor mijn high tea. In de avond ging ik deze kast in elkaar zetten. Yay, we hebben eindelijk een dressoir kast! Hij is nog niet helemaal af maar ik ben er wel super blij mee <3

20161022_175445

Zaterdag begon de chaos echt. Normaal heb ik alles op orde, weet ik precies wat ik wanneer ga maken en ben ik mooi op tijd klaar. Not this time. Ik vergat bakpoeder in een taart waardoor hij opnieuw moest, ik heb heel veel eieren verspild, ik heb een taart laten vallen, mijn koekjes waren misvormd en ga zo maar door. Zucht.

20161023_144015

Maar hee, de tafel zag er wel tof uit toch? Ik ben een sucker voor leuke versieringen. En wat is nou leuker dan een high tea in unicorn thema? 😀 Gelukkig was lieve Alie er iets eerder dan de rest, want ik was nog niet eens klaar toen iedereen zou komen. Alie heeft me nog geholpen met dingen afmaken haha.

20161023_162754

En kijk hoe tof mijn regenboog taart er uit zag! Hij was niet perfect maar alsnog erg lekker. Alleen een beetje jammer dat we allemaal al super vol zaten en daarom maar een klein stukje hebben gehad haha. Sowieso had ik alsnog veel te veel gebakken, maar hee er moet wel wat te kiezen zijn hè?

img-20161023-wa0009

Babes! <3 het was ook super gezellig! Ik vind dat we maar gauw weer een high tea moeten houden. Maar dan mag iedereen iets bakken haha. Deze high tea was trouwens een high tea housewarming, ik heb altijd wel een goed excuus om veel lekkers te eten haha.

20161023_202506

In de avond was het eindelijk tijd om te relaxen met de finale van Heel Holland Bakt en restjes brownie, koekjes en taart on the side. Het is nu weer voorbij, boehoe! Ik vind het zo’n leuk programma. Ik vind het wel jammer dat Frances niet heeft gewonnen 🙁

Hoe was jouw week? Ben jij ook een high tea fan?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Alie

  Het was zo leuk (en lekker!)
  Agreed! Volgende keer neemt gewoon iedereen wat mee 🙂
  Ik ben nog vol als ik er aan denk.

  Oh en Sarah? We kunnen ons sprs.me tripje wel vloggen! *sponsored kuch*

  24 oktober 2016 at 21:58
  • Reply Sarah

   Jaaa! Haha, ik geniet nog van de restjes :p
   Hahaha, goed idee Alie! 😀 😀

   25 oktober 2016 at 13:56

  Leave a Reply