Follow:

The sweet life of Sarah – Utrecht & Amsterdam

Na een rustige werkweek had ik een heel druk weekend. Druk, maar wel super leuk! Ik ging naar een sample sale van SuperTrash, ik ging naar Utrecht en naar de VT wonen en design beurs in Amsterdam. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb beleefd?sweet life

Vrijdag ging ik naar de sample sale van SuperTrash in Amsterdam! Eens in het halfjaar is er een sample sale waarbij je heel goedkoop kleding kunt kopen. Het is altijd chaos maar het is het altijd waard. Deze keer was er niet zo veel leuks als anders, maar ik heb nog wel drie mooie jurkjes en een blouse gescoord. Na 2,5 (!) uur shoppen gingen mijn tante, nichtje en ik eten bij de Mac. Zo, daar was ik lang niet geweest maar een McKroket smaakt altijd goed.

sweet life

Zaterdag had Marco een afspraak in Utrecht dus ik ging mee zodat ik even de stad in kon gaan. Wow, wat was het druk! En warm! En ik had een mega zware tas van de Urban Outfitters op mijn schouder want ik had een Crosley gehaald voor Marco zijn verjaardag. Na de Urban Outfitters, Hema en Sissy Boy ging ik lunch halen bij Yoghurt Barn en daarna vluchtte ik gauw het centrum weer uit haha!

sweet life sweet life sweet life

Zondag moest ik weer vroeg op want ik ging met Tineke naar de VT wonen en design beurs in Amsterdam! Ik had vrijkaartjes gekregen dus die kans lieten we niet aan ons voorbij gaan. We waren er vroeg dus in het begin was het nog lekker rustig. Hoewel ik het wel een beetje anders had verwacht (iets groter en meer accessoires (de helft van de hallen vond ik niet echt leuk)) vond ik het erg tof om rond te lopen en inspiratie op te doen en heb ik veel leuke dingen gekocht! Maar als je benzinekosten & parkeren & een entreekaart bij elkaar optelt dan vind ik het wel wat overpriced. Je betaalt immers ook nog voor alles in de hallen zelf en het eten was ook zo duur! €5 voor een mini kopje soep. Anyway, het was wel een geslaagde dag 😀

sweet life sweet life

Maar kijk dan hoe druk het later was. Op de foto viel het nog enigszins mee, NIET NORMAAL! Ik was echt blij dat we vroeg waren. Er waren later stukjes waar je bijna niet kon lopen zo druk was het. Ik kwam nog een paar van mijn lieve oud collega’s tegen, zo leuk <3 Ze hadden Tineke en mij gespot toen wij in het restaurant zaten haha, super toevallig.

Hoe was jouw week? Heb jij nog iets leuks gedaan?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Alie

  Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt gekocht op de beurs, kom ‘t gauw, gestyled en wel, bewonderen! 🙂
  X

  3 oktober 2016 at 22:30
  • Reply Sarah

   Yay, ik heb er zin in! 😀

   5 oktober 2016 at 19:49
 • Reply marleen

  Wow, wat druuuk! Haha! En nu heb ik dus zin in een McKroket 😉

  5 oktober 2016 at 13:33
  • Reply Sarah

   Hahaha, echt he! McKroket gaat er altijd wel in haha!

   5 oktober 2016 at 19:50

  Leave a Reply