Follow:

Update on life

De laatste update on life is nog niet eens zo lang geleden, maar ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe. De laatste tijd zijn er minder blogjes online gekomen dan ik wou. Ik baalde er ontzettend van, maar soms lukt het gewoon even niet. Maar ik denk dat ik weer helemaal terug ben hoor. Daarom dus weer even een update on life. Mét een leuk nieuwtje!

Nieuw werk!

Ik heb nieuw werk! YES! EINDELIJK! Ik was al een tijdje op zoek naar iets anders want het werk wat ik hiervoor deed maakte me niet gelukkig en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ben een paar weken geleden begonnen als SEO tekstschrijver. Je begrijpt vast dat ik dat helemaal geweldig vind, aangezien ik een blogger ben. En ja, ik vind het erg leuk! Ook heel fijn, ik hoef nooit meer op avonden of weekenden te werken en ik heb gewoon energie over wanneer ik uit werk kom! Ik werk nu 24 uur en dat vind ik voor nu ook ideaal. Zo heb ik genoeg tijd over voor het huishouden (want ja, ik ben inmiddels al een echte huisvrouw geworden) én voor andere dingen waar ik gelukkig van word, zoals bloggen.

Verona

Vlak voordat ik begon bij mijn nieuwe werk ging ik een weekendje naar Verona met Letitia. Het stond al maanden gepland en nu was het eindelijk zo ver! Heerlijk zeg, zo aan het einde van de zomer er nog even tussenuit. En Italië, oh wat hou ik toch veel van Italië. Het is zó’n prachtig land en ik heb echt genoten van de stad, de pasta, pizza, ijs, gezelligheid en eigenlijk alles.

Verhuisd

En een paar weken voordat we naar Verona gingen, ben ik verhuisd! Ik weet dat een aantal van jullie zitten te wachten op een sneak peek van het huis en die komt er heus nog hoor! Nu alleen nog even niet, want het huis voelt nog zó niet af! Het begint er wel op te lijken dus ik hoop dat jullie binnenkort een sneak peek kunnen verwachten 🙂 Het samenwonen vind ik trouwens ook awesome, elke dag zie ik Marco en we hebben bijna geen irritaties haha <3 En we zijn naar een grotere plaats verhuisd, wat ik ook heerlijk vind. Ik kan op de fiets naar de Action en mijn werk! Ik kan daar zo van genieten. Ik ben benieuwd of ik daar in de winter ook nog zo over denk maar we zullen zien haha.

Zo, allemaal dingen waar ik heel erg happy van ben geworden. Hoe gaat het met jou?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tineke

  Goed!

  ()
  (Ik mocht dit van WP niet plaatsen, want het was te kort. Vandaar deze opvulling )

  5 oktober 2016 at 23:21
  • Reply Sarah

   Mooi! Hahaha! 😀

   10 oktober 2016 at 13:52
 • Reply Rebecca

  Wat gaaaf een nieuwe baan! Hebben ze niet nog een plekje over voor mij?
  En JA ik wil een sneak preview van je huisje, go go gooo

  8 oktober 2016 at 12:17
  • Reply Sarah

   Haha, beetje te ver weg voor jou he? 🙁 Jaaa, bijna hoor!

   10 oktober 2016 at 13:53

  Leave a Reply