Follow:

Zara backpack

Zara backpack

Toen ik laatst voor de zoveelste keer met veel te zware tassen en hele lamme armen door de stad liep had ik er genoeg van. Ik dacht: ik wil een rugtas! Zo veel fijner om zware dingen op je rug te tillen in plaats van alles mee te sjouwen aan je armen. Ik vroeg me af waar ik een leuke backpack kon vinden, totdat ik deze beauty tegen kwam.

Zara backpack Zara backpack Zara backpack

Toen ik de winkel binnenliep zag ik hem direct hangen, deze Zara backpack. Het was liefde op het eerste gezicht! Omdat mijn shopping tripje een home shopping tripje was en ik me had voorgenomen om alleen maar home dingen te kopen liep ik hem snel voorbij. Ik was eigenlijk ook alleen maar in de Zara om tijd te doden omdat mijn trein nog lang niet ging (ja echt!). De Zara backpack bleef echter in mijn hoofd hangen dus vlak voordat ik de winkel zou uitlopen bedacht ik me en ging ik even snel kijken hoe duur deze backpack wel niet was.

En je raadt het nooit, hij was maar €20! Dit moest wel betekenen dat deze Zara backpack voor mij bestemd was <3 Ik ben er zo blij mee! Ik vind hem er heel tof uit zien, minimalistisch, precies waar ik van hou. Oké, I admit, de backpack is niet super praktisch, aan de binnenkant zit een klein vakje maar verder moet je wel even graaien als je iets zoekt 😉 Maar joh, een backpack is fijn als je veel zware spullen mee moet nemen! Ik heb er een nieuwe favoriete tas bij.

Wat vind jij van zulke backpacks? Yay or nay?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Nina Simplynspecial

  Wat een leukerd! Rugzakken zijn weer helemaal hot op moment 🙂

  26 oktober 2016 at 09:11
  • Reply Sarah

   Thanks! 😀 Jaa ze zijn leuk!

   30 oktober 2016 at 13:12
 • Reply Mariëlle

  Ik weet niet of ik het bij mezelf leuk zou vinden, maar bij anderen vind ik het super tof!

  31 oktober 2016 at 20:45
  • Reply Sarah

   Ik vond het eerst voor mijzelf ook niet zo leuk, maar ineens was ik om haha!

   31 oktober 2016 at 20:49
 • Reply Kim

  Erg leuk tasje! Zou het zelf niet zo snel dragen, maar vind ‘m wel heel erg leuk!

  31 oktober 2016 at 21:11
  • Reply Sarah

   Thanks Kim! 😀

   1 november 2016 at 23:23

  Leave a Reply