Follow:

For Her van s.Oliver

For Her van S.Oliver

Tijdens de pers dag van fs Agency kregen we een goodiebag, hierin zat deze Eau de Toilette van s.Oliver. Ik ben gek op geurtjes en ik had nog nooit een geurtje van s.Oliver geprobeerd. Ik was dan ook erg benieuwd naar For Her van s.Oliver!

For Her van S.Oliver For Her van S.Oliver For Her van S.Oliver

Het doosje vond ik al erg mooi, maar toen ik het flesje er uit pakte was ik al helemaal verrast. Wauw, het flesje is zo ontzettend mooi en schattig! De dop is rosé goud kleurig en er zit een schattig strikje onder de dop. Verder is het flesje mooi strak, precies waar ik van houd. Van het flesje was ik dus al gauw fan, maar de geur is natuurlijk veel belangrijker.

For Her van S.Oliver For Her van S.Oliver For Her van S.Oliver

De geur vind ik ontzettend lekker! Het is een bloemige geur en hoewel ik daar niet altijd fan van ben is deze wel heel erg fijn. De geur is namelijk niet te zoet en ook niet heel zwaar, hij is juist lekker fris. s.Oliver beschrijft de parfum als elegant en bloemig met Turkse roos, licht fruitige pioenroos, magnolia en verfrissende roze peperbessen, bergamot en de exotische lychee. Hoewel het een Eau de Toilette is, en geen parfum, vind ik dat For Her van s.Oliver heel goed blijft hangen, aan het einde van de dag ruik ik de geur nog. Fijn!

Ik ben erg blij dat ik For Her van s.Oliver aan mijn parfum stash mocht toevoegen. Het is een heerlijke geur die ik erg graag draag. De geur is ook nog eens betaalbaar, 30ml kost €20,99. Misschien leuk voor je Sinterklaas of Kerst verlanglijstje? 😀

Wat is jouw favoriete geurtje? Kende je For Her van s.Oliver al?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Dineke

  Wat een lieve verpakking inderdaad, lijkt mij een heerlijke geur!

  13 november 2016 at 15:49
  • Reply Sarah

   Jaa, cute hè? 😀

   13 november 2016 at 22:57
 • Reply Chare

  Lijkt me een heerlijk parfum!

  13 november 2016 at 16:34
  • Reply Sarah

   Ja, hij is echt super lekker!

   13 november 2016 at 22:57

  Leave a Reply